Μοιράζει δωρεάν φαγητό σε ηθοποιούς που το έχουν ανάγκη ο Σπύρος Μπιμπίλας

by Τόνια Τζαφέρη

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινεί ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Σπύρος Μπιμπίλας: Αδιαμφισβήτητα το θέατρο κλονίστηκε με την πανδημία, όπως και ολόκληρος ο καλλιτεχνικός χώρος, μιας και τα πάντα είχαν ακυρωθεί. Χωρίς να υπάρχει κάποιο μέλλον.

Με αποτέλεσμα πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς παραστάσεις και χωρίς εργασία. Μένοντας στην απόγνωση.

 Ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τους συναδέλφους του. Ειδικά αυτή την περίοδο που η καραντίνα και η πανδημία έχουν επιφέρει τεράστιο πλήγμα και στον κλάδο του πολιτισμού.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Facebook,  έδειξε πως με τη συνδρομή ενός συναδέλφου του και την προσφορά μιας εταιρείας. Πήγε να παραλάβει πακέτα με φαγητό για να τα μοιράσει σε ηθοποιούς που τα έχουν ανάγκη.

«Ως Πρόεδρος του ΣΕΗ κι επίτιμος Πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ και με την μεσολάβηση του συναδέλφου μας @Πετρος Πέτρου παρέλαβα από την αλυσίδα εστιατορίων ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Χολαργού, 60 μερίδες που μοιράστηκαν σε ηθοποιούς κι αυτό θα γίνεται κάθε εβδομάδα.

Ευχαριστούμε πολύ και μακάρι να εκλείψουν οι άθλιες αυτές συνθήκες. Οι οποίες μας ανάγκασαν να ζούμε κ φθάσαμε στο σημείο να μοιράζουμε μερίδες φαγητού.

Υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή είναι ολη η πολιτική των τελευταίων ετών, η παγκόσμια κρίση και η πανδημία για την οποία δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν έλαβε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα για να προλάβει το κακό» έγραψε και προκάλεσε συγκίνηση αλλά και την οργή πολλών που έσπευσαν να σχολιάσουν πως είναι απαράδεκτο στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό, οι ηθοποιοί να αναγκάζονται να γίνουν ζητιάνοι!

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα