Μόλις έσκασε: «Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά είναι ερωτευμένοι, ο Γιώργος απολαμβάνει αυτό που ζει»

Μετά από την αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι σε σχέση με την Μαρία Αντωνά την είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει και ο Νάσος Γουμενίδης.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και την είδηση την αποκάλυψε ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του.

Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Έρχομαι σε περίεργη θέση. Πες πως είναι στην αρχή του, η τόσο απότομη δημοσιότητα δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει. Ανθρώπινα το λέω».

Στη συνέχεια ζήτησε από τον Νάσο Γουμενίδη να βγει στον αέρα και φυσικά εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία.

Γιώργος Λιάγκας: Τι αποκάλυψε ο Νάσος Γουμενίδης
«Το αποκλειστικό θα το δείτε το Σάββατο με αποδείξεις. Τα παιδιά είναι ερωτευμένα. Είναι καλά, είναι στην αρχή. Ο Γιώργος είναι ένας ελεύθερος άνδρας, ο οποίος όλα τα χρόνια αυτά δεν ήταν μαγκούφης. Είχε συντρόφους που τις προστάτευε», τόνισε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Έχω την εντύπωση ότι αυτή είναι μια διαφορετική σχέση. Δεν θα έβγαινε σε κοινή θέα αλλιώς. Ο Γιώργος διανύει μια γλυκιά, ρομαντική και ερωτική περίοδο νομίζω. Δεν θα έμπαινε στη λογική να βγαίνει έξω, να επισκέπτεται μαζί με τη Μαρία μέρη ή φιλικά σπίτια, να βλέπουν μαζί τηλεοπτικά events στα σαλόνια».

Για το γεγονός ότι ο παρουσιαστής δεν απάντησε μέσα από την εκπομπή του, παρατήρησε: «Έτσι όπως βλέπω τον Γιώργο να μην αντιδρά καθόλου μετά το σημερινό θέμα. Ως πρώτη ανάγνωση, επειδή τον ξέρω, είναι ερωτευμένος, δεν θέλει να αντιδράσει, να το κοινοποιήσει, δεν θέλει να απαντήσει γιατί το απολαμβάνει αυτό που ζει και του αρέσει. Αν δεν ίσχυε, ξέρετε πάρα πολύ καλά, με αυτήν την αυτοαναφορικότητα που έχει, τι μονόλογο θα έκανε με πρωταγωνιστή εμένα».

«Μην πάτε ακόμα στην Τήνο. Στις Φλέβες με το σκάφος να πάτε», κατέληξε ο Νάσος Γουμενίδης.

Related posts

Πανελλήνιος θρήνος: Νεκρός ο παντοδύναμος Έλληνας Εφοπλιστής και ευεργέτης της χώρας μας

Μυρτώ της Πάρου: 12 χρόνια από τη φρικτή επίθεση – Η ανατριχιαστική ανάρτηση της μητέρας της

Το Τζόκερ της ζωής τους: 3 ζώδια θα έχουν όλη την τύχη πάνω τους με τη Σελήνη στους Ιχθύς από 23 ως 25 Ιουλίου