Μοναχός ρώτησε τον Λάκη Γαβαλά αν είναι άντρας ή γυναίκα: Η απάντησή του σχεδιαστή

by Newsroom i-diakopes.gr
Μοναχός ρώτησε τον Λάκη Γαβαλά αν είναι άντρας ή γυναίκα: Η απάντησή του σχεδιαστή

Σε εξαιρετική δύσκολη θέση ήρθε ο Λάκης Γαβαλάς όταν μοναχοί τον σύναντησαν στο business lounge του αεροδρομίου. Ο σχεδιαστής βρισκόταν μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και ταξίδευαν για επαγγελματικούς λόγους όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τους μοναχούς.

Λάκης Γαβαλάς: Το βίντεο από το περιστατικό
Ο τραγουδιστής ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram, ένα βίντεο, όπου κατέγραψε τον έντονο διάλογο του ενός από τους μοναχούς με τον Λάκη Γαβαλά, ύστερα από μια ερώτηση που του απηύθυναν.

Πιο συγκεκριμένα, τον ρώτησε αν είναι άντρας ή γυναίκα, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του σχεδιαστή.

Οι δύο ιερείς γευμάτιζαν σε ένα τραπέζι της business class όταν ρώτησαν τον Λάκη Γαβαλά: «Τι είσαι; Γυναίκα ή άντρας;» με τον σχεδιαστή να τους απαντά: «Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;». «Μοναχός είμαι» του απάντησε ο μοναχός. «Και μοναχός θα μείνεις» συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Είσαι Έλληνας;» πρόσθεσε ο ιερέας.

«Εσένα τι σε νοιάζει τι είμαι; Ληξιαρχείο είσαι;» του απάντησε και πρόσθεσε ο μοναχός: «Άνθρωπος, γυναίκα, τι είσαι;».

Ο σχεδιαστής φανερά αναστατωμένος του τόνισε: «Εσύ δεν είσαι γέροντας, είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος και θα βγεις και στην τηλεόραση σε λίγο». Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς του επισήμανε: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γιατί είσαι άνθρωπος, δεν προσεύχεσαι στον Θεό για τους ανθρώπους κάνεις διακρίσεις».

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Η βαθιά μου πίστη στο Θεό με έχει σώσει απ