Μοναδικό ρεσιτάλ στο Σπίτι με το Mega: Αποθεώθηκε ο Γιάννης Πάριος για τις εκπληκτικές του ερμηνείες

Γιάννης Πάριος: Αποθέωση για την ερμηνεία του

Ο κορυφαίος ερμηνευτής χάρισε το μεγάλυτερο δώρο ανήμερα της γιορτής του και βρέθηκε στο Σπίτι με το Mega ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Ο τραγουδιστής του έρωτα υποδέχτηκε αρχικά την Πέγκυ Ζήνα η οποία δεν έκρυψε το τρακ της που βρισκόταν απέναντί του για να ερμηνεύσουν μαζί αγαπημένες επιτυχίες του ίδιου αλλά και εκείνες που έβαλε το «χεράκι» του ο αξέχαστος Αντώνης Βαρδής, προσωπικός φίλος του Γιάννη Πάριου.

Ο Γιάννης Πάριος την υποδέχτηκε στη σκηνή του Σπίτι με το Mega λέγοντας πως ήταν απωθημένο του να τραγουδήσει μαζί της και τότε η Πέγκυ Ζήνα συγκινημένη του είπε ότι εκείνη θα έπρεπε να το είχε πει αυτό γιατί ήταν και δικό της απωθημένο, τονίζοντας πως έχει μπροστά της τον μεγαλύτερο τραγουδιστή του έρωτα.

Οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν σπουδαία τραγούδια. Δείτε παρακάτω:

Ξετρελάθηκε το Twitter με τον Γιάννη Πάριο

Συνέχεια είχε μία μοναδική συνύπαρξη του Γιάννη Πάριου με τον Αντώνη Ρέμο με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη, όμως μαζί είπαν σε ντουέτο και τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, με τα σχόλια στο Twitter να αποθεώνουν τους καλλιτέχνες.

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων