Μόνο για εμβολιασμένους: Ο Νίκος Βέρτης ακολουθεί τα βήματα του Κιάμου στο μαγαζί του

by Τόνια Τζαφέρη
Μόνο για εμβολιασμένους: Ο Νίκος Βέρτης ακολουθεί τα βήματα του Κιάμου στο μαγαζί του

Νίκος Βέρτης: Θα λειτουργεί μόνο για εμβολιασμένους

Νίκος Βέρτης: Κράτησε λίγο, ωστόσο όσοι βρέθηκαν εκεί το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους. Αφού θυμήθηκαν εποχές που πλέον αποτελούν παρελθόν δυο χρόνων. Το άνοιγμα του μαγαζιού έκανε αίσθηση, αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ λόγω των νέων μέτρων.

Γι’ αυτό και κλείνει προσωρινά το νυχτερινό κέντρο “YTON the music show”, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Ο οποίος έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή, δηλώνοντας, μάλιστα, πως το μαγαζί του θα λειτουργεί μόνο με εμβολιασμένους κατά του κορονοϊού ή προσφάτως νοσούντες.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πως το νυχτερινό κέντρο θα παραμείνει κλειστό. Λόγω της ανησυχητικής αύξησης των κρουσμάτων και δεν θα ανοίξει το επόμενο τριήμερο.

Μόνο για εμβολιασμένους: Ο Νίκος Βέρτης ακολουθεί τα βήματα του Κιάμου στο μαγαζί του

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Βέρτη:

«Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε. Bρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δεν θα λειτουργήσει. Προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός. Αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής. Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες όμως εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος. Γι’αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων. Όπως μαθαίνουμε έστω μόνο με εμβολιασμενους ή και προσφάτως νοσήσαντες.

Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατα κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας. Η οποία απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει. Και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός.

Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργήσαμε. Είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή. Και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά σας λέμε πως ναι εμείς εμβολιαζόμαστε διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς».