Μόνο υπερηφάνεια: Παγκόσμιες πρωταθλήτριες οι Χρύσα Μπούρμπου και Ευαγγελία Φράγκου στη κωπηλασία

by Τόνια Τζαφέρη

Ελληνική κωπηλασία: Η μεγάλη διάκριση χάρη στις αθλήτριες Χρύσα Μπούρμπου και Ευαγγελία Φράγκου

Δυο νεαρά κορίτσια κατάφεραν να κάνουν όλη την χώρα περήφανη με το επίτευγμα τους και τον πρωταθλητισμό τους, αφού κατάφεραν να αποσπάσουν τον χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στις ΗΠΑ.

Μόνο υπερηφάνεια: Παγκόσμιες πρωταθλήτριες οι Χρύσα Μπούρμπου και Ευαγγελία Φράγκου στη κωπηλασία

Οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Φράγκου μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες κόσμου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη δίκοπο άνευ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23.

Άλλη μια τεράστια διάκριση για την Ελληνική κωπηλασία με τις Χριστίνα Μπούρμπου και την Ευαγγελία Φράγκου να θριαμβεύουν ανεβαίνοντας στη κορυφή του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Το σκορ που σημείωσαν οι δυο αθλήτριες της ελληνικής κωπηλασίας

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους παίρνοντας εύκολα το προβάδισμα καταφέρνοντας να τερματίσουν πρώτες σε χρόνο 6:58.41,πραγματοποιώντας παράλληλα είναι παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ‘οτι το προηγούμενο ρεκόρ το είχε πετύχει πάλι η Μπούρμπου με δίδυμο την Κυριακίδου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο τερματίζοντας στην 5η θέση.

Το πλήρωμα από την Λιθουανία τερμάτισε στην δεύτερη θέση μένοντας πίσω 6 δευτερόλεπτα (7:04.27), ενώ οι Γερμανοί κατέκτησαν το χάλκινιο μετάλλιο (7:05.69).

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo