Μοντέρνος μπαμπάς ο Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου έγιναν 11, είναι πια οι ίδιες υπεύθυνες για τη ζωή τους»

by Εύα Ζαχαριάδη

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η σχέση με τα παιδιά του

Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μιλάει για την σχέση που έχει με τις κόρες του.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα «φώτα» της δημοσιότητας, φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες», όπου μας προτείνει να αποκτήσουμε μία νέα καθημερινότητα μέσα από τη φυσιολατρία και την πνευματικότητα.

Αρχικά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στα «χρυσά χρόνια» της ελληνικής τηλεόρασης, τα οποία είχε την τύχη να ζήσει.

«Η πρώτη μεγάλη επιτυχία μου ήταν στο Mega με το “Dolce Vita” 27 χρόνια πριν» εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και εξήγησε πως η σειρά έβαλε το «λιθαράκι» της στο να απενεχοποιηθούν οι σχέσεις μεγαλύτερων γυναικών με μικρότερους άντρες.

Μοντέρνος μπαμπάς ο Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου έγιναν 11, είναι πια οι ίδιες υπεύθυνες για τη ζωή τους»

Θανάσης Ευθυμιάδης: Το σχόλιο για τα παιδιά του που έκανε αίσθηση

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο λόγος που πήρε την απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση ήταν η αλλαγή στο τρόπο που γίνονταν τα γυρίσματα. «Σε συνδυασμό με το ότι έγινα πατέρας και με περίμεναν τα παιδιά στο σπίτι, κράτησα μόνο το θέατρο που ήταν η πρώτη μου αγάπη. Έζησα τα πρώτα χρόνια των παιδιών μου στο έπακρον» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Ας τη ζήσουν όπως τη θέλουν, δεν υπάρχει καμία υποχρέωση. Έκανα ό,τι μπορούσα μέχρι να γίνουν 11 χρονών, από εδώ και πέρα είναι υπεύθυνα για τη ζωή τους» κατέληξε ο Θανάσης Ευθυμιάδης μιλώντας για τα παιδιά του που μπήκαν στην εφηβεία.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν