«Μου άρεσε που μου είπε σε πιστεύω»: Φουλ ερωτευμένος ο Χάρης Ρώμας με τον νέο σύντροφο του

Χάρης Ρώμας: Μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Σε συνέντευξη του ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, το τέλος της σχέσης του ύστερα από δέκα χρόνια αλλά και τον έρωτα του με τον νέο του σύντροφό.

Πιο αναλυτικά ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Open Weekend” την Κυριακή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο χωρισμό του έπειτα από δέκα χρόνια, ενώ αποκάλυψε στην Ελένη Τσολάκη ότι πλέον βρίσκεται σε μια νέα σχέση.

“Το θετικό μήνυμα σε αυτό είναι ότι δεν είναι αργά, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, για να γυρίσεις μια καινούργια σελίδα, για να σου προκύψει πιθανώς μια σχέση ζωής που είναι αυτή που θα ήθελες μέχρι το τέλος. Θέλει μια διεργασία για να γνωρίσεις σε βάθος το έτερον ήμισυ. Εδώ, μετά από δέκα χρόνια, άνοιξε μια πόρτα και λες “υπήρχε και αυτή η πτυχή; Που δεν την ήξερα, δεν την είχα βάλει στο μυαλό μου, ή δεν ήθελα να την ξέρω; Ναι, γίνεται αυτό”, επισήμανε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για την νέα του σχέση

“Μου αρέσει να ξέρω ότι υπάρχει εκεί ένας ώμος που θα γύρω το κεφάλι μου. Είμαι ένας δυνατός άνθρωπος, αλλά δεν υπάρχει πιο μεγάλη άντληση δύναμης από αυτό τον ώμο που για πέντε λεπτά γέρνεις το κεφάλι σου και σηκώνεσαι τριπλά δυνατός. Το 2021 ήταν για μένα η χρονιά της αλλαγής”, εξομολογήθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Για την νέα του σχέση ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Ο Άγιος Βασίλης μας έφερε νωρίτερα μια σχέση. Την έφερε νωρίτερα, όχι ότι το έψαχνα, να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί πολλοί σου λένε ότι… βγήκες στη γύρα κατευθείαν με το που χώρισες; Αυτό το φέρνει η τύχη, το φέρνει η μοίρα, έρχεται μπροστά σου. Θα δούμε κιόλας γιατί δεν μπορεί να μην είσαι επιφυλακτικός, όταν βγαίνεις από μια σχέση δέκα χρόνων. Αυτό που μου άρεσε στη νέα μου σχέση ήταν που μου είπε, όχι σ’ αγαπώ, όχι μου αρέσεις, όχι σε ονειρεύομαι, αλλά ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

Related posts

Πανελλήνιος Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Με τρεμάμενη φωνή η Ματίνα Παγώνη: Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί

Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο πιο όμορφο μέρος και πόζαρε χαλαρή δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της