«Μου στέλνουν μηνύματα μίσους, όπως “πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα”» – Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Τα σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με αφορμή το περιστατικό της Χριστίνας Μπόμπα, η οποία δέχθηκε κριτική και αρνητικά σχόλια για μια ανάρτηση της, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα δικά της αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση της.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση για την επίθεση που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα και την υπερασπίστηκε δημόσια. Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» ξέσπασε για τα σχόλια που γίνονται σε βάρος γυναικών από γυναίκες, εξαιτίας όπως είπε του φθόνου που υπάρχει μέσα στα social media και ειδικότερα στο Instagram.

«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές. Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;

Περισσότερες δηλώσεις από την Κατερίνα Καινούργιου: “Σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί”

Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media «σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί», «πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα», «δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου». Το τι τρομακτικά μηνύματα λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!

Είδα την φωτογραφία της και την χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν όπως εγώ, γούστο μου καπέλο μου. Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέσεις με άλλες που πλασάρονται και τους τα πληρώνουν. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει. Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Related posts

«Δώστε της το χρυσό βατόμουρο»: Η σκηνή της Τόνιας Σωτηροπούλου στις «Ψυχοκόρες» που προκάλεσε χαμό

Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής για οπλoκατοχή

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη