Μύκονος: Σαουδάραβες πλήρωσαν ναργιλέ σε τιμή αυτοκινήτου – Εκβιάστηκαν από μπράβους

Μύκονος: Σαουδάραβες πλήρωσαν ναργιλέ σε τιμή αυτοκινήτου

Μύκονος: «Χρυσό» πλήρωσαν τον ναργιλέ Σαουδάραβες

Μύκονος: Στο protothema.gr μίλησαν οι δυο Σαουδάραβες. Αναγκάστηκαν να πληρώσουν «χρυσό» τον ναργιλέ που είχαν παραγγείλει.

«Φουσκωτοί» τους απείλησαν πως αν δεν πλήρωναν, δεν θα τους άφηναν να φύγουν από το νησί των Ανέμων.

Το νησί «βουλιάζει» από κόσμο. Οι ξενοδόχοι και οι επιχειρηματίες της εστίασης, κάνουν λόγο για επιστροφή στις καλές παλιές εποχές προ κορωνοϊού. Η πληρότητα στα ξενοδοχεία που αγγίζει το 95%, έχει προσελκύσει κάθε λογής κακοποιό. Από μπράβους του υποκόσμου μέχρι αλλοδαπά κλεφτρόνια που τη στήνουν στα σοκάκια, «ψαρεύοντας» τα υποψήφια θύματα τους.

Ανάμεσα τους και κάποιοι επιτήδειοι που μεταξύ άλλων πουλάνε υπηρεσίες ναργιλέ, σε Άραβες τουρίστες και μάλιστα σε εξωφρενικές τιμές. Στη προκειμένη περίπτωση, οι δυο νεαροί Σαουδάραβες που έμειναν στη Μύκονο από τις 9 Ιουλίου έως τις 17 Ιουλίου, αρχικά σε μια βίλα και έπειτα για δυο νύχτες σε μπουτίκ ξενοδοχείο, απευθύνθηκαν σε γραφείο concierge και ζήτησαν υπηρεσίες ναργιλέ σε καθημερινή βάση.

Οι δυο Σαουδάραβες τουρίστες ισχυρίζονται, πως στην επικοινωνία που είχαν με το γραφείο concierge συμφώνησαν να πληρώσουν 200 ευρώ την ημέρα για υπηρεσίες ναργιλέ. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται, την τελευταία μέρα, δέχτηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν την «επίσκεψη» ενός σωματώδη άνδρα κι ενός ακόμη. Εκείνος φέρεται να μεσολάβησε για να την παροχή υπηρεσιών ναργιλέ.

Στην επικοινωνία που είχε το protothema.gr μαζί τους, ανέφεραν τα εξής: «Μας εκβίασαν. Είχαμε συμφωνήσει ότι θα μας παρείχαν υπηρεσίες shisha για 200 ευρώ τη μέρα, συνολικά για 8 ημέρες. Την τελευταία όμως μέρα, αντί για 1.600 ευρώ, μας ζήτησαν 7.700 ευρώ. Αυτό είναι τρελό!».

Μύκονος: Σαουδάραβες πλήρωσαν ναργιλέ σε τιμή αυτοκινήτου

Τρελά πράγματα συμβαίνουν στο νησί της Μυκόνου

«Μας απείλησαν ότι αν δεν τους δίναμε 7.700 ευρώ δεν θα μας άφηναν να φύγουμε από το νησί. Πως θα έκαναν ψευδή καταγγελία στην αστυνομία, ότι δήθεν δεν τηρήσαμε την προβλεπόμενη συμφωνία μαζί τους, ώστε να μην μας επιτρέψουν να ταξιδέψουμε. Τρομοκρατηθήκαμε και αναγκαστήκαμε να τους δώσουμε τα λεφτά δυστυχώς. Η πληρωμή του ποσού έγινε από την πιστωτική μας κάρτα».

Το γραφείο concierge ισχυρίστηκε ότι μέσα στη συμφωνία που είχε κάνει με τους Σαουδάραβες τουρίστες ήταν και η παροχή ενός ατόμου, ο οποίος θα ήταν συνεχώς μαζί τους, 24ωρες το 24ωρο, για να τους ετοιμάζει τους ναργιλέδες. Πως αυτός ήταν ο λόγος που η τιμή εκτοξεύτηκε στα 7.700 ευρώ. Τόνισαν πως οι δυο Σαουδάραβες είχαν εξαρχής συμφωνήσει σε αυτό το πόσο, κάτι το οποίο οι ίδιοι αρνούνται κατηγορηματικά.

«Πέσαμε θύματα εξαπάτησης από άτομα που δυστυχώς αμαυρώνουν τη φήμη της Ελλάδας και των Ελλήνων στο εξωτερικό» καταλήγουν.

Μύκονος: Σαουδάραβες πλήρωσαν ναργιλέ σε τιμή αυτοκινήτου

Μύκονος: Σαουδάραβες πλήρωσαν ναργιλέ σε τιμή αυτοκινήτου

Μύκονος: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο Πρώτο Θέμα

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo