Μύκονος: Τα γαϊδουράκια κατέβηκαν στην Ψαρρού από τη στιγμή που έφυγε ο κόσμος από το νησί

Μύκονος: Τα γαϊδουράκια κατέβηκαν στην Ψαρρού από τη στιγμή που έφυγε ο κόσμος από το νησί

Μύκονος: Τρία γαϊδουράκια βόλταραν ανενόχλητα στον λόφο πάνω από την παραλία της Ψαρρούς

Μύκονος: Έκπληξη προκαλούν νέες εικόνες από το νησί των ανέμων. Μετά την επιβολή του τοπικού lockdown, όπως είναι φυσικό, η Μύκονος δεν θυμίζει σε τίποτα, αυτή που ζούσαμε τα προηγούμενα καλοκαίρια. Μέχρι τις 26 Ιουλίου που ισχύει η απαγόρευση μουσικής, η ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, θα θυμίζει σιωπητήριο. Λόγω της ησυχίας που επικρατεί στην πιο κοσμική πλαζ, την Ψαρρού, τρία γαϊδουράκια βόλταραν ανενόχλητα στον λόφο πάνω από την παραλία.

Η εμφάνιση των συμπαθητικών τετράποδων δεν άφησε ασυγκίνητους τους τουρίστες. Έσπευσαν να τα φωτογραφήσουν, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV με τα ομολογουμένως σπάνια πλάνα που δείχνουν τα γαϊδουράκια να έχουν πλησιάσει στην παραλία της Ψαρρούς.

Πάντως οι αντιδράσεις στο σύνολο των καταστηματαρχών του νησιού είναι μεγάλες. Οι σκληρές αποφάσεις στη Μύκονο δημιουργούν ανησυχία σε επιχειρηματίες, που φοβούνται ότι θα χαθεί το μεγάλο στοίχημα της φετινής σεζόν. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι κάτι παραπάνω από αρνητικό. Αυτό αποτυπώνεται μέσα σε δηλώσεις και εικόνες. Η κίνηση στα καταστήματα έχει μειωθεί τις ώρες που είναι ανοιχτά. Στο μυαλό όλων βρίσκονται μαύρες σκέψεις, για το επόμενο διάστημα, μέχρι και το τέλος του φετινού καλοκαιριού.

Μύκονος: Τα γαϊδουράκια κατέβηκαν στην Ψαρρού

Δείτε το βίντεο με το γαϊδουράκια της Μυκόνου

Προτεινόμενα