Μυροβλύζει ο Άγιος Εφραίμ στο Μοναστήρι της Νέας Μάκρης

Άγιος Εφραίμ: Το θαύμα του από το μοναστήρι της Νέας Μάκρης

Ακολουθεί εξομολόγηση θαύματος με τον Άγιο Εφραίμ:

Θαυμαστό γεγονός σε προσκυνήτρια μέσα στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Εφραίμ κατά την αγρυπνία επί τη εορτή της ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του.

Ο Άγιος Μας είναι Ζωντανός και Παρών!

Αυτά έγραψε η Χαρά Παπαγρηγοροπούλου στο μήνυμα που έστειλε πριν λίγη ώρα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE από τη Μονή του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη που εορτάζεται η Επέτειος της Ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του θαυματουργού Αγίου.

Σύμφωνα με όσα καταμαρτυρά, βρισκόταν μέσα στο Καθολικό με το προσευχητάρι και την Εικόνα του Αγίου Εφραίμ που της έχουν δώσει οι καλόγριες στο χέρι και ξαφνικά είδε το πρόσωπο του Αγίου να ανοίγει τα μάτια και στη συνέχεια να γεμίζει δάκρυα και μύρο και μια απίστευτη ευωδία γέμισε το μέρος ενώ έκπληκτοι έμειναν ο αδερφός και η νύφη της που την είχαν μεταφέρει στο Μοναστήρι από την Παιανία για να προσκυνήσει.

Περισσότερα θαύματα από τον Άγιο Εφραίμ

Να σημειωθεί πως λίγο καιρό πριν , μέγα θαύμα ομολόγησε στο Μοναστήρι ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου Αθανάσιος Μισσός που αποκάλυψε πως στο χειρουργείο του εμφανίσθηκε και τον έσωσε ο Άγιος Εφραίμ.

Να προσθέσουμε πως το Μοναστήρι σύμφωνα με μαρτυρία Μοναχής στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE σώθηκε με θαυμαστό τρόπο από τη φωτιά η οποία το πλησίασε, έκαψε τις ελιές και γύρισε πίσω.

Related posts

Μπράβο τέτοιους νέους Έλληνες θέλουμε: 22χρονος φοιτητής κέρδισε 100 αντιπάλους στον «Μονομάχο» και κέρδισε 44.694€

Παγκόσμια Θλίψη για τον Βασιλιά Κάρολο: Δυστυχώς, αυτός είναι ο επιθετικός καρκίνος του, τραγικά νέα

“Σεισμός” στο Survivor: Παίκτρια έφυγε για να κάνει τεστ εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο