Μυρτώ Πισπίνη: Πως είναι σήμερα 14 χρόνια μετά το τέλος του «Καλημέρα Ζωή» – Εξακολουθεί να είναι κομψή και πανέμορφη

Μυρτώ Πισπίνη: Ποσό έχει αλλάξει 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Πρόκειται για την σύντροφο του Θεοχάρη από το «Καλημέρα Ζωή», την σειρά η οποία πριν από 14 χρόνια έλαβε τέλος.

Από την πετυχημένη σειρά «Καλημέρα Ζωή», του Νίκου Φώσκολου, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό η Μυρτώ Πισπίνη. Η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση στις 26 Νοεμβρίου 1993 και αποτέλεσε τη δεύτερη καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου μετά τη Λάμψη, που είχε ξεκινήσει να προβάλλεται το 1991, με τα δύο σήριαλ να μοιράζονται κοινά στοιχεία καθώς η συνταγή ήταν δοκιμασμένη και επιτυχημένη.

Αρχικά η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 παρουσίαζε την παράλληλη ζωή δυο οικογενειών, της πλούσιας και ισχυρής οικογένειας Άρχου, και της οικογένειας του αστυνόμου Στάθη Θεοχάρη. Το 2000 η οικογένεια Άρχου παύει να υπάρχει και το σενάριο εστιάζει στην οικογένεια Θεοχάρη μέχρι τους τίτλους τέλους της της σαπουνόπερας.

Περισσότερα για την Μυρτώ Πισπινή και τις επαγγελματικές επιτυχίες της

Τον Μάρτιο του 2006, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 αποφάσισε να κλείσει ο κύκλος της σειράς πριν ακόμα λήξει η 13η σεζόν, διότι η τηλεθέαση δεν ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Η «Μαριάννα Θεοχάρη» η ηρωίδα της σειράς που ερμήνευε η Μυρτώ Πισπινή παρέμεινε στο θρυλικό σήριαλ μέχρι το φινάλε αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μυρτώ Πισπινή είχε πει: «Ήμουν τυχερή γιατί είχα δεκατρία χρόνια σταθερή δουλειά. Απ’ την άλλη, το καθημερινό σίριαλ είναι δύσκολο. Δεν θα το ξανάκανα» είχε δηλώσει στην τελευταία της συνέντευξη.

Η Μυρτώ Πισπινή παραμένει ενεργή θεατρικά ενώ διδάσκει σε δραματική σχολή.Φέτος υποδύεται τη Sirley Valentine θέατρο ” Έναστρον” ενώ η ίδια έχει κάνει και τη σκηνοθεσία.

Έτσι είναι σήμερα η Μυρτώ Πισπινή

Related posts

Σάλος με την «πανέμορφη» κόρη των «Παλαιοχριστιανών» – Αυτή είναι η αληθινή της φωτογραφία

Έχουν πάντα πεντακάθαρо σπίτι, δεν αντέχоυν τη βρоμıά: Αuτά είναι τα 4 πıο καθαρά ζώδια με διαφορά από τα υπόλοιπα

Με τον Κωνσταντίνα Αργυρό δείπνησαν Κασσελάκης και Τάιλερ – Στο δίπλα τραπέζι η Ελένη Φουρέιρα