«Να πάει σπίτι του»: Άστραψε και βρόντηξε η Μαριάννα Τουμασάτου κατά του Μητροπολίτη Δωδώνης

Μαριάννα Τουμασάτου: Η αφοπλιστική ανάρτηση για τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο

Η δημοφιλής ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου, μέσα από μια ανάρτηση αντιδράει στις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης που προκάλεσαν σάλο.

Η γνωστή ηθοποιός τον «προτρέπει» ορθά και κοφτά… να πάει σπίτι του και απαντά με αφοπλιστικό τρόπο στα σκοταδιστικά επιχειρήματά του.

Μαριάννα Τουμασάτου: Με μια αποστομωτική ανάρτηση απαντάει στις δηλώσεις του Μητροπολίτη

Γράφει αναλυτικά η Μ. Τουμασάτου:

«Να πούμε στον επιστήμονα, ότι τα ωάρια όταν είναι να κατέβουν, θα κατεβούν! Επίσης να του πούμε ότι και οι αμβλώσεις είναι δικαίωμά μας. Επίσης, να του πούμε να πάει σπίτι του!»

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη που έχουν προκαλέσει σάλο

Νωρίτερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με αφορμή την Εγκύκλιο που αναμένεται να εκδώσει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος σχετικά με την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την αποφυγή των αμβλώσεων, προκειμένου να διαβαστεί στους ναούς στις 8 Σεπτεμβρίου ισχυρίστηκε:

«Αν έχει βιαστεί… Δεν κάθεται και μια γυναίκα και να βιάζεται χωρίς να το θέλει. Μην τρελαθούμε τώρα. Ε, ε μην τρελαθούμε». «Δεν μένει έγκυος με αυτό το θέμα πρέπει να έχει συμμετοχή… πρέπει να ενεργήσουν και οι δύο για γίνει σύλληψις».

Related posts

Δέσποινα Βανδή: Στο στόχαστρο των Τούρκων και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη – Τι συμβαίνει

«Δεν χωράει δυο παίδαρους το νησί»: Λιάγκας και Αργυρός μαζί στην Τήνο, λιποθύμησε όλος ο γυναικείος πληθυσμός

«Ξέρετε τι έκαναν στην οικογένειά μου» Μαθεύτηκε ο πραγματικός λόγος που η Βανδή δεν καταδέχτηκε να τραγουδήσει στην Τουρκία