Νάσια Λαμπίρη: Το στέμμα της Μις Γιανγκ στα καλλιστεία, ο όγκος στο κεφάλι, τα 10 χειρουργεία, το κώμα και τα 3 χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι

Νάσια Λαμπίρη: Η απίστευτη ιστορία ζωής της

Έναν σημαντικό αγώνα για τη ζωή της δίνει η Νάσια Λαμπίρη, η οποία διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι, έπεσε σε κώμα και έκανε 10 χειρουργεία. Η διάγνωση της ασθένειάς της, της έγινε γνωστή, αφότου κέρδισε το στέμμα της Μις Γιανγκ στα καλλιστεία. Από εκεί και έπειτα βαδίζει τον δικό της Γολγοθά.

Η Νάσια Λαμπίρη βίωσε δύσκολες ώρες, όταν μετά τη διάγνωση με όγκο στο κεφάλι, έκανε 10 χειρουργεία και έμεινε 3 χρόνια σε αναπηρικό καρότσι. Σήμερα, η όμορφη Νάσια φαίνεται να χαμογελά ξανά και να προσπαθεί να αφήσει πίσω όλες τις δύσκολες στιγμές. Η νεαρή κοπέλα πήγε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» στο ΣΚΑΪ και μίλησε για όλα όσα έζησε.

«Μια μέρα είχα βγει με τον αδελφό μου. Συνήθως δεν πίνω, αλλά εκείνο το βράδυ ήπια αρκετά. Γύρισα σπίτι και είχα ζαλάδες, εμετούς και ήθελα να κοιμάμαι πολύ. Αυτή η κατάσταση συνέχισε τις επόμενες τρεις μέρες. Η μητέρα μου με πήγε στο νοσοκομείο και μας είπαν να επιστρέψουμε σπίτι. Το πρόβλημα όμως, συνέχισε και εγώ κοιμόμουν για πολλές ώρες», αποκάλυψε η Νάσια.

Αφού πήγε και πάλι στο νοσοκομείο έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει ένα μόρφωμα στο κεφάλι. Η ίδια μάλιστα, δεν κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασής της, μέχρι να της κουρέψουν τα μαλλιά της.

Νάσια Λαμπίρη: Το στέμμα της Μις Γιανγκ στα καλλιστεία, ο όγκος στο κεφάλι, τα 10 χειρουργεία, το κώμα και τα 3 χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι

Η εξομολόγηση της Νάσιας Λαμπίρη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν