Ναταλία Δραγούμη: Ο γάμος με τις φόρμες, ο γοητευτικός σύζυγος και τα πανέμορφα παιδιά του

Ναταλία Δραγούμη: Το σπάνιο φωτογραφικό υλικό μαζί με τον σύζυγό της

Μία σπάνια έξοδος πραγματοποίησε η Ελληνίδα ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, η οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της και αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς. Όπως έχει υπογραμμίσει η Ναταλία Δραγούμη στο παρελθόν για τον γάμο της με τον Έντι Ρόμπερτς “είχα μείνει έγκυος και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, όταν ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα. Πήγαμε με τα πόδια στο Δημαρχείο του Ψυχικού, που ήταν κοντά στο σπίτι μας και εγώ φορούσα φόρμα. Στον γάμο ήταν μόνο οι μάρτυρες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που υπέγραψαν. Κανένας άλλος, ούτε καν οι γονείς μας. Μετά τον γάμο κάναμε ένα τραπέζι, όπου γνωρίστηκαν όλοι μεταξύ τους. Η οικογένεια η δική μου με την οικογένεια του Eddie. Η πρώτη φορά που μου έκανε πρόταση γάμου ήταν με τατουάζ. Εγώ ήμουν στην Ελβετία και εκείνος στην Αθήνα και μου είπε όταν γυρίσω θέλει να κάνουμε ο ένας το όνομα του άλλου τατουάζ, ας πούμε κάτι σαν γάμο μεταξύ μας. Απάντησα φυσικά “ναι”! Αν και εγώ δεν είχα ποτέ τον καημό να με δω ντυμένη νυφούλα, ωστόσο, την κόρη μου θα ήθελα να τη δω”.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 20 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία βρίσκονται στην εφηβεία, την 17χρονη Κλειώ, η οποία έχει απίστευτη ομοιότητα με τη μαμά της και τον 15χρονο Φίλιππο.

Ναταλία Δραγούμη: Δεν είναι αυστηρή μαμά

Όπως έχει επισημάνει η Ναταλία Δραγούμη, δεν είναι αυστηρή μητέρα, ενώ αντιθέτως ο πατέρας τους είναι κάπως πιο σχολαστικός.

Related posts

Με αγαλματένιο κορμί στα 49 της: Η Ναταλία Δραγούμη έχει σώμα 20άρας και μας αποκαλύπτει τα 3 μυστικά της

Βαρύ πένθος για τη Ναταλία Δραγούμη: «Είναι πολύ δύσκολο για μένα, δε θα ξεπεράσω αυτή την απώλεια»

Βυθισμένη στη θλίψη η Ναταλία Δραγούμη: «Σήμερα το πρωί έφυγε ο Μάρκος…» – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Το μοντέρνο σπίτι και η όμορφη οικογένεια: Το σπίτι της Ναταλίας Δραγούμη – Το σχεδίασε ο αρχιτέκτονας σύζυγός της

Ναταλία Δραγούμη: Τα 20 χρόνια του έρωτα με τον Έντι Ρόμπερτς, ο γάμος με τις φόρμες, ο μεγάλος φόβος και η καριέρα στην τηλεόραση

Ναταλία Δραγούμη: Το υπέροχο εξοχικό σπίτι της ηθοποιού, η παραμυθένια αυλή, ο σύζυγός της και το υπαίθριο μπάνιο για να βλέπει τα αστέρια

Εντυπωσιάζει με το γυμνασμένο κορμί της: Η Ναταλία Δραγούμη απαθανατίστηκε με μαγιό στις διακοπές της

Ναταλία Δραγούμη: Η 18χρονη κόρη της μεγάλωσε και είναι μία σκέτη καλλονή

Ναταλία Δραγούμη: Το ονειρεμένο σπίτι, ο εντυπωσιακός κήπος και το υπαίθριο μπάνιο για να βλέπει τον ουρανό