Ναταλία Δραγούμη: Το υπέροχο εξοχικό σπίτι της ηθοποιού, η παραμυθένια αυλή, ο σύζυγός της και το υπαίθριο μπάνιο για να βλέπει τα αστέρια

Ναταλία Δραγούμη: Βίντεο και εικόνες από το σπίτι της ηθοποιού

Η Ναταλία Δραγούμη μας ξενάγησε για πρώτη φορά στο ιδιαίτερο σπίτι της μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day“.

Όπως η ίδια υπογράμμισε, είναι ένα αρχιτεκτονικό σπίτι με σεβασμό στο περιβάλλον, το οποίο έχει σχεδιάσει ο αρχιτέκτονας σύζυγός της και δεν θυμίζει σε τίποτα κατοικία στην πόλη, αφού είναι μέσα στο πράσινο, έχοντας την αίσθηση ότι είσαι στην εξοχή.

Η Ναταλία Δραγούμη είναι παντρεμένη 20 χρόνια με τον αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς και έχουν δύο παιδιά στην εφηβεία. Το σπίτι τους βρίσκεται στο Μαρούσι και το έχει επιμεληθεί η ηθοποιός μαζί με τον άντρα της.

“Είναι σπίτι αρχιτεκτονικό, φτιαγμένο από τον άνδρα μου. Είναι αρχιτέκτονας και έχει μια ματιά μοντέρνα, αλλά πάντα σέβεται το περιβάλλον.

Το ωραίο είναι ότι είσαι στην Αττική και μπορείς να δουλεύεις κανονικά. Τα παιδιά σου να κάνουν διακοπές και εσύ να δουλεύεις”.

“Το αγαπημένο μου μέρος είναι η υπαίθρια κουζίνα και το υπαίθριο μπάνιο, από το οποίο μπορείς να βλέπεις τη φύση και τον ουρανό ενώ κάνεις ντους.”

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι σε λιτές γραμμές και γήινους τόνους.

Ο λόγος που η Ναταλία Δραγούμη αρνήθηκε να παίξει την Ελένη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ακόμα, η Δραγούμη εξήγησε τον λόγο που αρνήθηκε το ρόλο της Ελένης στη διαχρονική σειρά του ΑΝΤ1 “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

“Αυτή η ιστορία έχει τραβήξει πάρα πολύ. Κατ’ αρχάς δεν μου αρέσει καθόλου να σχολιάζω τις προτάσεις και τα πράγματα που δεν έκανα. Και δεν μου αρέσει να το βλέπω και να το κάνω αυτό. Άμα ο καθένας σχολιάζει τις προτάσεις που είχε και είπε όχι…

Με τον Χάρη Ρώμα είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Παρόλο που ήταν πού ωραίο το σενάριο εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Ήθελα να αφοσιωθώ στο θέατρο, αισθανόμουν ότι είχα πολλά να μάθω ακόμα στο θέατρο και γι’ αυτό είπα όχι”.

Δείτε το βίντεο με την ξενάγηση της Ναταλίας Δραγούμη στο ιδιαίτερο σπίτι της.

Το σπίτι της Ναταλίας Δραγούμη

Related posts

Με αγαλματένιο κορμί στα 49 της: Η Ναταλία Δραγούμη έχει σώμα 20άρας και μας αποκαλύπτει τα 3 μυστικά της

Βαρύ πένθος για τη Ναταλία Δραγούμη: «Είναι πολύ δύσκολο για μένα, δε θα ξεπεράσω αυτή την απώλεια»

Βυθισμένη στη θλίψη η Ναταλία Δραγούμη: «Σήμερα το πρωί έφυγε ο Μάρκος…» – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Το μοντέρνο σπίτι και η όμορφη οικογένεια: Το σπίτι της Ναταλίας Δραγούμη – Το σχεδίασε ο αρχιτέκτονας σύζυγός της

Ναταλία Δραγούμη: Τα 20 χρόνια του έρωτα με τον Έντι Ρόμπερτς, ο γάμος με τις φόρμες, ο μεγάλος φόβος και η καριέρα στην τηλεόραση

Εντυπωσιάζει με το γυμνασμένο κορμί της: Η Ναταλία Δραγούμη απαθανατίστηκε με μαγιό στις διακοπές της

Ναταλία Δραγούμη: Ο γάμος με τις φόρμες, ο γοητευτικός σύζυγος και τα πανέμορφα παιδιά του

Ναταλία Δραγούμη: Η 18χρονη κόρη της μεγάλωσε και είναι μία σκέτη καλλονή

Ναταλία Δραγούμη: Το ονειρεμένο σπίτι, ο εντυπωσιακός κήπος και το υπαίθριο μπάνιο για να βλέπει τον ουρανό