Νέα αποκάλυψη που «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα έβλεπε το τάμπλετ και έκλαιγε»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι συμβαίνει με την 9χρονη κόρη της και το τάμπλετ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται από κεντρικό δελτίο του σταρ όπου γίνεται αναφορά τόσο στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και στις αντιδράσεις της όσο καιρό βρισκόταν στο νοσκομειο.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (27/4) μία γυναίκα που εργαζόταν στο κέντρο που φύλαγε τη μικρή Τζωρτζίνα, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η 9χρονη δεν ήθελε να βλέπει μπροστά της το τάμπλετ. Την ίδια στιγμή μάλιστα, στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει και οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας. Το παιδί όταν πήγε στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης είχε εγκέφαλοπάθεια. Όμως, οι γονείς είχαν υποστηρίξει στους υπεύθυνους του κέντρου ότι το παιδί πάσχει και από νοητική υστέρηση.

Στις δραστηριότητες που έκανε η Τζωρτζίνα καθημερινά δε φαινόταν κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, οι υπεύθυνοι είχαν αντιληφθεί ότι είναι ένα έξυπνο παιδί που χαμογελούσε και περνούσε καλά. Σοκαριστικά είναι όμως τα όσα αποκαλύπτει η εργαζόμενη του κέντρου για το τάμπλετ του κοριτσιού. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε υποστηρίξει ότι ήταν το αγαπημένο αντικείμενο του κοριτσιού και έπαιζε με αυτό συνέχεια. Για αυτόν τον λόγο ήθελε κιόλας να θάψει το κορίτσι μαζί με το tablet, κάτι που έγινε και στη συνέχεια διατάχθηκε η εκταφή της συσκευής.

Τι δήλωσε η πρώην εργαζόμενη για την Ρούλα Πισπιρίγκου και την 9χρονη Τζωρτζίνα

Η πρώην εργαζόμενη που παρακολουθούσε τη Τζωρτζίνα, όμως, δηλώνει πως το παιδί δεν ήθελε να ασχοληθεί ούτε 3 δευτερόλεπτα με το τάμπλετ. Όταν οι υπεύθυνοι της το έδιναν, εκείνη αντιδρούσε και έκλαιγε. «Της βάλαμε Σεφερλή στο τάμπλετ γιατί μας είχε πει η μητέρα ότι της αρέσει. Το παιδί όμως έκλαιγε, δεν ήθελε. Τότε πήρα θέση εγώ και είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Ενημερώσαμε την κυρία Ρούλα και δεν ξαναχρησιμοποιήσαμε το ταμπλέτ, καθόλου». Μάλιστα, η γυναίκα αποκαλύπτει πως όταν ο Μάνος Δασκαλάκης είχε έρθει μια φορά στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για να δει την Τζωρτζίνα, εκείνη τον κοιτούσε σαν ερωτευμένη.

«Δεν μπορώ να σας το περιγράψω πως κοίταγε η Τζωρτζίνα τον πατέρα της. Ήταν ένα απίστευτο βλέμμα, το οποίο δεν το είχε με τη μητέρα». Επίσης λέει πως όταν οι γονείς έγραψαν το παιδί στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, είπαν πως θέλουν η Τζωρτζίνα να γνωρίσει και άλλα παιδιά να κοινωνικοποιηθεί αλλά «περισσότερο να ασχοληθεί η Ρούλα με τον εαυτό της, να πάει γυμναστήριο και να πάει να πιει έναν καφέ».

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;