Νέα αρχή για την Τέτα Καμπουρέλη μετά το διαζύγιο: Ευτυχισμένη ξανά στο πλευρό του διάσημου Έλληνα συντρόφου της

Τέτα Καμπουρέλη: Έκανε το επόμενο βήμα και χαμογελά ξανά

Η Τέτα Καμπουρέλη γύρισε σελίδα μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Γκουρούση και είναι τρισευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της.

Μετά από 31 χρόνια κοινής πορείας, η Τέτα Καμπουρέλη με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε.

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναγράφονταν τα εξής:

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας. Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη».

Όπως έγινε γνωστό, η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω ύπαρξης τρίτων προσώπων, και από τις δυο πλευρές.

Τέτα Καμπουρέλη: Τι αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Το ευχάριστο αυτό γεγονός – γιατί μόνο ευχάριστος μπορεί να χαρακτηριστεί ένας νέος έρωτας – επιβεβαίωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Ο γνωστός μουσικός, επειδή τυχαίνει να έχει πολύ καλές σχέσεις με την πασίγνωστη αισθητικό, ανέφερε πως έχει γνωρίσει το νέο της συνοδό, ο οποίος στέκεται βράχος στο πλευρό της όλον αυτό τον καιρό και ανήκει στην showbiz με κάποιο τρόπο. Αν αναρωτιέστε αν τον βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η απάντηση είναι όχι.

Μάλιστα, το Σάββατο που μας πέρασε οι δυο τους βρέθηκαν στο σπίτι του Μαυρίκιου για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της νέας συλλογής ρούχων της Ιλάειρα.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη