Νέα έρευνα: Πόσες φορές αν πας τουαλέτα μέσα στην ημέρα αυξάνεις τις πιθανότητες για καρδιακή προσβολή

by Τόνια Τζαφέρη

Τουαλέτα: Τι δείχνουν νέες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο Πεκίνο σχετικά με το πόσο συχνά πάμε τουαλέτα

Οι φορές που θα πας τουαλέτα με την καρδιακή προσβολή ναι συνδέονται και μάλιστα μια νέα έρευνα έχει πολλά να μας πει.

Τα νέα δεδομένα έρχονται από μελέτη που έγινε σε βάθος δεκαετίας από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου

Μια νέα έρευνα από την Κίνα για την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος του ανθρώπου, υποστηρίζει όσο περισσότερες φορές πηγαίνει κάποιος τουαλέτα, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει για καρδιακή προσβολή, ή άλλα σχετικά θέματα υγείας.

Νέα έρευνα: Πόσες φορές αν πας τουαλέτα μέσα στην ημέρα αυξάνεις τις πιθανότητες για καρδιακή προσβολή

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο άνθρωπος χρειάζεται να πηγαίνει μόνο μία φορά και πως αν πάει περισσότερες ή καθόλου, τότε μπορεί να εμφανίσει καρδιολογικά προβλήματα, μέχρι και διαβήτη τύπου 2.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συχνότητα της τουαλέτας

Έτσι, υποστηρίζουν πως εντόπισαν καρδιολογικά προβλήματα στα άτομα τόσο στα άτομα που πήγαιναν τουαλέτα περισσότερες από μία φορές μέσα στη μέρα, όσο και σε αυτά που έχουν θέμα δυσκοιλιότητας.

Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεται η λειτουργία του γαστρεντερικού με τις καρδιακές παθήσεις.

Σημειώνεται, ότι μέχρι στιγμής οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει στις πόσες φορές θεωρείται «φυσιολογικό» ο άνθρωπος να πηγαίνει μέσα στη μέρα, ενώ τονίζουν ότι η «κανονικότητα» διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν