Νέα καταγγελία για εστιατόριο στη Μύκονο – Πλήρωσαν 1.500 ευρώ για μια αστακομακαρονάδα

Μύκονος: Αδιανόητα ποσά στο νησί των ανέμων

Η αισχροκέρδεια αλλά και οι εξωφρενικές τιμές στην Μύκονο, έχουν προκαλέσει προβληματισμό τόσο σε τουρίστες, όσο και σε Έλληνες που επισκέπτονται το νησί και είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.

Η Μύκονος λοιπόν συνεχίζει να απασχολεί εντός αλλά και εκτός συνόρων. Αιτία και πάλι μια καταγγελία για χρέωση σε εστιατόριο που χαρακτηρίζεται εξωφρενική. Τουρίστριες αποφάσισαν να μιλήσουν σε βρετανική εφημερίδα που έσπευσε να αναδείξει το θέμα. Δεύτερη καταγγελία μέσα σε λίγες μέρες για μαγαζί στη Μύκονο το οποίο όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, χρεώνει «χρυσό» τα πιάτα του και ακολουθεί μία επιθετική τακτική όταν ο πελάτης διαμαρτύρεται.

Τι ακριβώς συνέβη με την δεύτερη καταγγελία για αισχροκέρδεια στην Μύκονο

Συγκεκριμένα μετά από τα καβουροπόδαρα, η 43χρονη Σέριλ δήλωσε στο βρετανικό μέσο ότι η παρέα των φίλων της παραπλανήθηκε, εκφοβίστηκε και εξαπατήθηκε ώστε να πληρώσει 1.536 ευρώ για φαγητό που δε δικαιολογούσε αυτή την εξωφρενική τιμή. Η τουρίστρια και η παρέα της παρήγγειλαν ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ένα ψωμί σε διαβόητο εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό.

«Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες», δήλωσε η γυναίκα.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ