Nέα κόντρα: Άκης Τσελέντης κατά Θεόδωρου Βασιλακόπουλου

Όταν αυτός και οι συνάδελφοι του μπαίνουν χωρίς πιστοποιητικό, με τι θράσος απαιτούν να το δείχνουν οι υπόλοιποι θαμώνες; 

Το περιστατικό που συνέβη με τον πνευμονολόγο Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα της Καλαμπάκας, φαίνεται να προκαλεί όλο και περισσότερες αντιδράσεις κατά του.

Με μια μεταμεσονύκτια ανάρτηση ο σεισμολόγος και επικεφαλής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης καταφέρεται εναντίον του καθηγητή πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, για τα όσα συνέβησαν στην ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, αλλά και μετά το περιστατικό.

Ο κ.Τσελέντης κάνει αναφορά στη φαρμακευτική εταιρεία που έκλεισε το τραπέζι και ζήτησε να μην ελεγχθούν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των καλεσμένων και αναρωτιέται γιατί οι γιατροί το αποδέχθηκαν και γιατί ο κ.Βασιλακόπουλος κουνά το δάχτυλο στον κόσμο, την ώρα που αυτός δέχθηκε να μπει χωρίς επίδειξη πιστοποιητικού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τσελέντη κατά του Βασιλακόπουλου

Μονομαχία οχι στο Ελ Πάσο αλλά στα Ζαγοροχώρια»

Με δεδομένο ότι φαρμακευτική εταιρεία εκλεισε και πλήρωσε το τραπέζι των γιατρών, γιατί οι υπάλληλοι της τηλεφώνησαν στο εστιατόριο και ζήτησαν να μην ελεγχθούν τα πιστοποιητικά των καλεσμένων;

Related posts

Έγραψε μόνο τρεις λέξεις: Αυτό είναι το απειλnτικό μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στον γιατρό του πατέρα του

Έγκυος 55χρονη ηθοποιός από τον 24χρονο σύζυγό της – Το μήνυμά τους

Οι αστρολόγοι βρήκαν πιο είναι το πιο έξυπνο ζώδιο και δεν μας κάνει καμία έκπλnξη