Νέα σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Βασίλη Μπισμπίκη: Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μία ανάρτηση

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Δείτε την ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη

Στην επικαιρότητα βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Βασίλης Μπισμπίκης, λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή. Ο ίδιος έχει ξεκινήσει τις επίσημες εμφανίσεις με τη νέα του σύντροφο, Δέσποινα Βανδή, ενώ η πρώην αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, αν και κρατά χαμηλούς τόνους φέρεται να έχει γυρίσει κι αυτή σελίδα στη ζωή της.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η αλλαγή στη ζωή της και η νέα αρχή

Όπως πρόδωσε ο λογαριασμός της στο instagram. παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ξεκίνησε ένα νέο project, υιοθέτησε μαζί με το παιδί τους ένα αδέσποτο σκυλάκι, ενώ προχώρησε και σε αλλαγή στην εικόνα της, με τις νέες της φωτογραφίες να καθιστούν σαφές πως η πρώην κυρία Μπισμπίκη επιθυμεί να αφήσει για τα καλά πίσω της την παλιά της ζωή.

Τα σχόλια στο προφίλ της δίνουν και παίρνουν για τη νέα σχέση του συζύγου της, με εκείνη, ωστόσο, να επιλέγει να κρατήσει ουδέτερη στάση, δείχνοντας να έχει και νέο άνθρωπο στη ζωή της.

Η πρώτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη από το νέο της εγχείρημα
Στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν βρίσκεσαι μέσα σε ένα όνειρο, που πραγματοποιείται!

Μάλιστα, η πρώην σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με το πρόσωπό της και αποκάλυψε σε ένα από τα σχόλια πως τα εγκαίνια του νέου της μαγαζιού θα γίνουν σε λίγες μέρες.

Related posts

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού