Νένα Χρονοπούλου: «Δεν ντραπήκαμε ποτέ για τον γιο μας, δεν τον κρύψαμε, είναι εγωιστικό να κάνω 2ο παιδί»

by Τόνια Τζαφέρη

Νένα Χρονοπούλου: Οι νέες της δηλώσεις για τη οικογένεια της

Την δίκη της ιστορία αλλά και τις δύσκολες στιγμές της έχει μοιραστεί η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει πλέον αφοσιωθεί στην οικογένεια της και τον γιο της Χρήστο.

Η ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη γέννηση του πρώτου της παιδιού, τα προβλήματα που αντιμετώπισε και την επιθυμία της να μην αποκτήσει δεύτερο.

Νένα Χρονοπούλου: «Δεν ντραπήκαμε ποτέ για τον γιο μας, δεν τον κρύψαμε, είναι εγωιστικό να κάνω 2ο παιδί»

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Νένα Χρονοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον γιο της, Χρήστο, ενώ παράλληλα εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μην κάνει δεύτερο παιδί.

«Να κάνω δεύτερο παιδί, και αν πάθω κάτι να αφήσω τον Χρήστο ορφανό;», Νένα Χρονοπούλου

«Δε θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό. Φαίνεται περίεργο αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα. Όμως, έχω μάθει να ζω έτσι. Τελείωσαν οι πολυτέλειες, αυτό είναι. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου και αυτό δε το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου.

Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος γιατί τον θέλουμε, γιατί δεν ντραπήκαμε ποτέ για εκείνον, δεν τον κρύψαμε. Όπου πάμε εμείς είναι και ο Χρήστος μαζί μας, είναι το παρεάκι μας. Όταν γέννησα τον Χρηστάκο, γέννησα πάρα πολύ πρόωρα και πολύ επεισοδιακά, κινδύνεψε και η ζωή μου.

Περισσότερες δηλώσεις από την Νένα Χρονοπούλου

Νένα Χρονοπούλου: «Δεν ντραπήκαμε ποτέ για τον γιο μας, δεν τον κρύψαμε, είναι εγωιστικό να κάνω 2ο παιδί»

Επειδή λοιπόν κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δεν μπορείς να την προβλέψεις, δεν ήθελα να το ρισκάρω. Όπως λοιπόν προσευχήθηκα στον Θεό και του είπα να γίνω μητέρα και με έκανε, έτσι νομίζω ότι είναι επί πέντε εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί.

Κι αν κάτι δε πάει καλά και χαθεί το δεύτερο παιδί, κι αν δεν πάνε όλα καλά και χαθώ εγώ; Να αφήσω και τον Χρήστο ορφανό; Γι’ αυτό έμεινα με τον Χρήστο και δεν το μετανιώνω» είπε η Νένα Χρονοπούλου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν