Νέοι ισχυρισμοί Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που ήρθαν να διασωληνώσουν το παιδί»

by Newsroom i-diakopes.gr
Νέοι ισχυρισμοί Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που ήρθαν να διασωληνώσουν το παιδί»

Νέοι ισχυρισμοί Ρούλας Πισπιρίγκου: Τι αποκάλυψε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Για ακόμη μια φορά μίλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αυτή την φορά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι. Σε βαλιτσάκι της ΜΕΘ υποστηρίζει πως βρισκόταν η κεταμίνη.

Η 33χρονη η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, μίλησε για την κεταμίνη, την ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της μικρής που τόσο ξαφνικά έχασε τη ζωή της τον περασμένο Ιανουάριο.

Λίγο πριν προβληθεί η συνομιλία Χρηστίδου-Πισπιρίγκου μέσα από την εκπομπή, η παρουσιάστρια φιλοξένησε ειδικούς προκειμένου να αναλύσουν το μέγα ερώτημα που ταλανίζει τους πάντες, που δεν είναι άλλο από τους λόγους που μπορεί να οδήγησαν τη Ρούλα στο έγκλημα, αν αυτό τελικά αποδειχτεί ότι έγινε από εκείνη. Δείτε τι είπαν στο παρακάτω βίντεο:

Στη συνέχεια προβλήθηκε το πρώτο μέρος της συνομιλίας ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την 33χρονη από την Πάτρα η οποία βρίσκεται εδώ και 13 μέρες στη φυλακή, προφυλακισμένη μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή στον Κορυδαλλό.

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε για την κεταμίνη που ανιχνεύτηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, εκείνη απάντησε ότι η συγκεκριμένη ουσία, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, βρίσκεται στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ του νοσοκομείου, όπου διασωληνώθηκε η 9χρονη.

Νέοι ισχυρισμοί Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που ήρθαν να διασωληνώσουν το παιδί»

Ποιοι είναι οι νέοι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου

Διαβάστε παρακάτω τη στιχομυθία μεταξύ Χρηστίδου και Πισπιρίγκου στην αποκλειστική συνέντευξη:

Σίσσυ Χρηστίδου: Τώρα περιμένεις το αίτημα αποφυλάκισης, σωστά; Το έχετε κάνει;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, όχι, όχι ακόμα.

Σ.Χ: Εσένα ποιο σενάριο περνάει από το μυαλό σου αν αποδειχθεί και όπως φάινεται υπάρχουν στοιχεία για αυτό, ότι ήταν ανθρωποκτονία ο θάνατος της Τζωρτζίνας. Τι σενάριο περνάει από το μυαλό σου; Δεν μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί.

Ρ.Π: Το έχω ξαναπεί και το είπα και στην ομολογία μου. Είναι κοινή λογική. Ήμασταν συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα στο δωμάτιό της. Εγώ, γιατροί και νοσηλευτές. Δεν υπήρχαμε άλλοι. Εγώ λέω δεν είμαι, οι γιατροί λένε δεν είναι, άρα κάποιος από τους δύο είναι.

Σ.Χ: Περνάει από το μυαλό σου ότι μπορεί να ήθελε κάποιος άλλος να κάνει τέτοιο κακό σε εσάς;

Ρ.Π: Όχι, όχι, ποτέ, όχι, όχι για ποιον λόγο; Δεν υπήρχε κάποιος. Δεν μου αρμόζει να κατηγορώ. Έχουν βγει όλοι και έχουν κατηγορήσει εμένα, εγώ δεν είμαι σε θέση, δεν μου αρμόζει να κατηγορώ. Έχουν βγει όλοι και έχουν κατηγορήσει εμένα, εγώ δεν είμαι σε θέση, δεν μου αρμόζει να κατηγορήσω τον οποιονδήποτε. Αυτό θα φανεί, όποιος είναι θα φανεί. Αν είμαι εγώ θα φανεί.

Σ.Χ: Πώς το βλέπεις που παρόλο που έχουν βγει όλες αυτές οι, δεν ξέρω όλα αυτά τα πορίσματα και σας τα δώσαν σαν απάντηση, τώρα γυρνάνε πίσω και λένε να το ξαναδούμε και μήπως τελικά δεν ήταν και μήπως ήταν άλλος ο λόγος, πώς σου φάινεται που αλλάζει, που αλλάζουν τα πορίσματα των ιατροδικαστών;

Ρ.Π: Επανεξετάζονται και ορθά κάνουν. Εγώ δεν θα επέμβω σε καμιανού τη δουλειά. Ό,τι αποφασίσουν θα το κάνω. Αλλά να σου κάνω μία ερώτηση, εγώ τώρα; Δηλα΄δη ξαφνικά όλοι οι ιατροδικαστές, όλοι οι παθολογοανατόμοι, έχουν κάνει λάθος, έτσι; Στα παιδιά τα δικά μου συγκεκριμένα και οι γιατροί τώρα ασ πούμε στην κεταμίνη, δεν έχουν κάνει. Αλλά προσπαθούμε να βγάλουμε όλους λάθος για να βρούμε τι; Ότι βρήκαμε την ένοχη με την κεταμίνη που δεν έχει βρεθεί καν ακόμα και πρέπει να βάλουμε και τα άλλα δύο παιδιά γιατί αποκλείεται να είναι παθολογικά τα αίτια.

Σ.Χ: Την κεταμίνη όμως πως την εξηγείς εσυ Ρούλα; Τι περνάει από το μυαλό σου θέλω να μάθω. Τι σκέφτεσαι.

Ρ.Π: Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φάινεται σιγα σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί.

Σ.Χ: Α, υπάρχει στο βαλιτσάκι τους μέσα, λες;

Ρ.Π: Η απάντησή τους αυτή είναι. Δεν είναι δική μου απάντηση. Η απάντηση του νοσοκομείου είναι μέσα στη δικογραφία.

Σ.Χ: Εγώ είδα ότι βγήκαν από το «Παίδων» και έκαναν μία ανακοίνωση ότι εμείς δεν χορηγήσαμε κεταμίνη.

Ρ.Π: Ναι, ναι. Δεν χορηγήσανε αλλά υπάρχει.

Σ.Χ: Στο «Παίδων»; Υπάρχει;

Ρ.Π: Ναι, ναι και στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ, είπανε συγκεκριμένα που υπάρχει. Στην παιδοχειρουργική, στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ, στις ΜΕΘ,στη ΜΕΝ, είναι η μονάδα νεογνών και στο ακτινοθεραπευτικό αν δεν κάνω λάθος.

Σ.Χ: Και αυτό είναι μέσα στη δικογραφία, Ρούλα;

Ρ.Π: Ναι. Εγώ από εκεί το ξέρω, δεν μπορώ να λέω πράγματα από το κεφάλι μου.

Σ.Χ: Ρούλα αυτό το διάστημα όλο που είσαι εκεί, ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα σου; Με πο