Νέος έρωτας για τον Θέμη Αδαμαντίδη: Σε σχέση με την πρώην του Παντελή Παντελίδη, Βαρβάρα

Νέος έρωτας για τον Θέμη Αδαμαντίδη: Σε σχέση  με την πρώην του Παντελή Παντελίδη, Βαρβάρα

Θέμης Αδαμαντίδης: Ποια είναι η ξανθιά γυναίκα που τον συνόδευσε;

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής  Θέμης Αδαμαντίδης, πάντα επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο,, ο φωτογραφικός φακός πολλές φορές κατάφερε να τον απαθανατίσει με μία ξανθιά γυναίκα στο πλευρό του. Μάλιστα, πρόσφατα, επισκέφθηκαν μαζί γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, όπου τους υποδέχτηκε με χαρά ο ιδιοκτήτης και τους έβαλε να καθίσουν κοντά στην σκηνή.

Ο τραγουδιστής του μαγαζιού έδωσε το μικρόφωνο στον Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες, με πρώτο και καλύτερο το κομμάτι «Στην καρδιά».

Θέμης Αδαμαντίδης: Η εντυπωσιακή ξανθιά στο πλευρό του

Όπως αναφέρει το iciao, η ξανθιά γυναίκα είναι η Βαρβάρα Κίρκη, η οποία προέρχεται από το χώρο του μόντελινγκ και η εμφάνισή της είναι πολύ εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να τραβάει τα βλέμματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2013, η ξανθιά γυναίκα είχε μία σύντομη σχέση με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ λίγο καιρό αργότερα, βρέθηκε στο πλευρό του τότε βουλευτή και νυν καταδικασμένου ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Νέος έρωτας για τον Θέμη Αδαμαντίδη: Σε σχέση  με την πρώην του Παντελή Παντελίδη, Βαρβάρα

Προτεινόμενα