Νεότερα για την υγεία του Βασίλη Καρρά: Μαθεύτηκε αυτό που δεν περίμενε κανείς μετά τη χειρουργική επέμβαση

Βασίλης Καρράς: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή

Στην τελευταία φωτογραφία που κυκλοφόρησε ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε εντελώς αλλαγμένος, μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε. Ο δημοφιλής τραγουδιστής παρουσιάστηκε αδυνατισμένος με λευκά μαλλιά και μούσια απαθανατίστηκε στη ψαροταβέρνα «Πρίγκιπας», στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τον κατάλαβαν από τη βαριά χαρακτηριστική φωνή του, καθώς μιλούσε με την παρέα του στο εστιατόριο και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, με τον τραγουδιστή να τους καλοδέχεται.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Βασίλης Καρράς: Τα τελευταία νέα για την υγεία του τραγουδιστή

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες και όσα διαβάσαμε στο Okmag.gr «ευχάριστα είναι πλέον τα νέα για την υγεία του αγαπημένου μας Βασίλη Καρρά. Μαθαίνουμε ότι αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται, προσέχει περισσότερο τον εαυτό του και θα επανέλθει στα μουσικά πράγματα από τον Απρίλιο»!

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Αuτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον αδελφό του

Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας – Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης