Νίκος Κοκλώνης: «Είμαι εξαιρετικά γυμνασμένος γι’αυτό δεν κατάλαβε κανείς ότι έφτασα 123 κιλά»

by Τόνια Τζαφέρη

Νίκος Κοκλώνης: Μίλησε ανοιχτά για το βάρος και τα περιττά κιλά

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής αναφέρθηκε αναλυτικά στις δυσκολίες που έχει σχετικά με το βάρος και τα περιττά κιλά, ενώ αποκάλυψε πως έχει φτάσει ακόμη και 123 κιλά.

Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης: «Είμαι εξαιρετικά γυμνασμένος γι’αυτό δεν κατάλαβε κανείς ότι έφτασα 123 κιλά»

O γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του J2US μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή του φαντασμoρικού show, τη σχέση του με τη ζυγαριά καθώς και για τα κιλά που είχε πάρει πέρυσι.

Κάθε φέτος και πιο εύκολα ή πιο δύσκολα;

Κάθε φέτος είναι σαν να το κάνω για πρώτη φορά! Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά έχω το ίδιο άγχος. Φέτος υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Η παρέα ανανεώνεται, θα έχουμε ένα νέο πρόσωπο μαζί μας στην επιτροπή και αυτό με κάνει να ανυπομονώ για την πρεμιέρα ακόμη πιο έντονα.

Η συνέχεια της συνέντευξης με τον Νίκο Κοκλώνη

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω, επειδή ακούστηκε πολύ, τι συνέβη τελικά με την Έλλη Στάη;

Την Έλλη Στάη την αγαπώ πολύ. Τη γνώρισα πρόσφατα, η αλήθεια είναι ότι έχουμε μιλήσει για κάποια πράγματα αλλά δεν μπορώ να σ’ τα πω όλα εδώ. Τι θα περιμένουμε μετά να δούμε στην τηλεόραση (Γελάει.)

Ποιος είχε την ιδέα για αυτό το τρέιλερ-υπερπαραγωγή του J2US που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί;

Νίκος Κοκλώνης: «Είμαι εξαιρετικά γυμνασμένος γι’αυτό δεν κατάλαβε κανείς ότι έφτασα 123 κιλά»

Η αρχική ιδέα ήρθε από τον διευθυντή Προγράμματος του Alpha Χρήστο Κόμπο. Συζητούσαμε πώς να κάνουμε ένα τρέιλερ ανατρεπτικό, ακούστηκαν πολλές ιδέες. Ξεκινήσαμε από το… Διάστημα και καταλήξαμε σε ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.

“Τώρα τα έχω χάσει αυτά τα κιλά, αλλά θέλω να χάσω κι άλλα”, είπε ο Νίκος Κοκλώνης

Σε βλέπω πιο fit φέτος.

Εγώ συνήθως κατά τη διάρκεια του J2US παχαίνω. Πέρσι είχα παχύνει ακόμη περισσότερο, είχα φτάσει τα 123 κιλά. Δεν μου φαινόταν όμως γιατί είμαι γυμνασμένος. Τώρα τα έχω χάσει αυτά τα κιλά, αλλά θέλω να χάσω κι άλλα. Μου αρέσει να βλέπω fit τον εαυτό μου.

Γενικά η σχέση σου με τη ζυγαριά έχει περάσει και τις κρίσεις της, έτσι;

Μακάρι να μην υπήρχε! Μου δημιουργεί τρομερό άγχος να σκέφτομαι το βράδυ που τρώω τις ενοχές που θα έχω το επόμενο πρωί ανεβαίνοντας στη ζυγαριά.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν