Νίκος Οικονομόπουλος: Η αγάπη του για την Πάτρα, οι φωτογραφίες των παπαράτσι και η συγκίνηση του στην συναυλία

by Εύα Ζαχαριάδη

Νίκος Οικονομόπουλος: Η μεγάλη αγάπη για την Πάτρα και οι φωτογραφίες των παπαράτσι

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συγκινητική στιγμή που είχε στην συναυλία στην Πάτρα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε ακόμη και στις προτάσεις που είχε από τηλεοπτικά ριάλιτι, τον λόγο που τις απέρρριψε, ενώ άφησε και το σχόλιό του όσον αφορά το «κυνηγητό» των παπαράτσι.

Παραχωρώντας μία συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού» ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε αρχικά:

Νίκος Οικονομόπουλος: Η αγάπη του για την Πάτρα, οι φωτογραφίες των παπαράτσι και η συγκίνηση του στην συναυλία

«Η Πάτρα είναι η πατρίδα μου, είναι σαν τον ομφάλιο λώρο μου. Είδα τους γονείς μου, είδα φίλους, σκέφτηκα τα παιδικά μου χρόνια τα οποία – ας μην επεκταθούμε τώρα – ήταν αρκετά δύσκολα. Πάντα ονειρευόμουν να κάνω αυτό το πράγμα και αυτό συμβαίνει πολύ περισσότερο από ότι φαντάστηκα πως θα συμβεί».

«Με έχουν προσεγγίσει για να βρεθώ σε τηλεοπτικές παραγωγές αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Τέλος, ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε για την προβολή των τραγουδιστών και τις παπαράτσι φωτογραφίες:

«Η δουλειά μας έχει μια Α προβολή οπότε είναι μέσα στα πλαίσια να έρθουν και οι παπαράτσι φωτογραφίες. Τόσο καιρό παλεύαμε, πριν από κάποια χρόνια, να μπορέσουμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο. Και τώρα που καταφέραμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο και βλέπουν τη δουλειά μας και μας αγαπάνε, θα προσπαθούμε να κρυφτούμε; Εγώ δεν κρύβομαι γενικά στη ζωή μου. Είμαι πολύ αυθόρμητος σε ότι κάνω και έχω μάθει να μιλάω στα ίσια. Είναι ο τρόπος ζωής μου».

Νίκος Οικονομόπουλος: Η συγκινητική στιγμή στην συναυλία της Πάτρας

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του στη συναυλία που έδωσε πριν μερικές ημέρες στη γενέτειρά του, την Πάτρα ο Νίκος Οικονομόπουλος, που ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του. Απευθυνόμενος στους θαυμαστές του, είπε με δάκρυα στα μάτια:

@giorgosnaoumis #fypage #fypシ @oikonomopoulos_club @Oikonomopoulos_official_club #patra #oikonomopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος – Giorgos Naoumis

«Αυτό το χειροκρότημα είναι πολύ ωραίο. Θυμόμουν όταν ήμουν παιδάκι και πάντα ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής. Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω. Πριν καθόμουν πίσω στα αποδυτήρια και έλεγα στον μαέστρο αυτά που σας λέω και τώρα. Και λέω κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις. Αυτό που θέλω να πω στους νέους ανθρώπους, στα νέα παιδιά που είστε εδώ, θέλω να έχετε πάντα στόχους. Και οι στόχοι που θα θέσετε στη ζωή σας, θα επιτευχθούν. Αρκεί να το θέλετε πολύ».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν