Νίκος Ξανθόπουλος: Ο εγγονός του, Παύλος, πήρε από την ομορφιά και τη γοητεία του παππού του

Νίκος Ξανθόπουλος: Ανέβασε φωτογραφίες του εγγονού του, Παύλου

Ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, έκανε μία σπάνια ανάρτηση στο Facebook και παρουσίασε εικόνες του εγγονού του, Παύλου Ξανθόπουλου, ο οποίος έχει πάει ταξίδι στο Περού.

Στα 85 του χρόνια, ο δημοφιλής ηθοποιός ζει στο εξοχικό του σπίτι, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από την Αθήνα. Ζει εκεί μαζί με τη σύζυγό του Ερωφίλη και ασχολείται με τα κτήματά τους. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά ενεργός στο Facebook και συχνά  μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές, στιγμές από την καθημερινότητά του.

Έτσι, το πρωί της Παρασκευής, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ελληνικού κινηματογράφου, δημοσίευσε στο προφίλ του δύο φωτογραφίες από τον εγγονό του, Παύλο. Πρόκειται για 2 φωτογραφίες από ένα μεγάλο ταξίδι που κάνει αυτό το διάστημα στο εξωτερικό.

Με υπερηφάνεια έγραψε για εκείνον, έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη: «Ο εγγονός μου ο Παυλάκης, στο Περού. Καθ´οδόν προς το Μάτσου Πίτσου…». Λίγο αργότερα, ανέβασε μια νέα ανάρτηση, σχολιάζοντας: «Ο Παυλάκης μας στο Μάτσου Πίτσου, την αρχαία πόλη των Ίνκας».

Οι φωτογραφίες ου εγγονού του Νίκου Ξανθόπουλου

Related posts

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού

Προειδοποίnση Κώστα Λεφάκη για το Πάσχα: Έρχεται 7ημερο των Παθών για αuτά τα 6 ζώδια