“Νομίζω είμαι έτοιμη…”: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απαντάει στα όσα ακούγονται για τη σχέση της με το Χρήστο Μάστορα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απαντά στις φήμες που την θέλουν μαζί με τον Χρήστο Μάστορα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας  είναι ζευγάρι και μάλιστα φαίνεται να ήταν μαζί στην Χαλκιδική απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα γράφονται και ακούγονται.

Το μοντέλο που είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media πραγματοποίησε ένα Q&A στο Instagram και απάντησε για τον χωρισμό της.

«Νομίζω πως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, μέχρι που τα φέρνει η ζωή, αλλά…. εντάξει. Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κοντά στους 9-10 μήνες. Οπότε ναι, νομίζω είμαι έτοιμη (για μια νέα σχέση)», έγραψε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Τι είπε η Soula Glamorous για Μάστορα – Καληφώνη

Για ένα ρομαντικό ραντεβού ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη κάνουν λόγο οι ακόλουθοι της Soula Glamorous – του προφίλ που φέρνει αρκετά συχνά στη δημοσιότητα, νέα από Έλληνες σελέμπριτι.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο τραγουδιστής και το μοντέλο εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί σε κέντρο διασκέδαση της Χαλκιδικής. Θαμώνες μαγαζιού τους είδαν και έστειλαν μηνύματα στον λογαριασμό του Instagram με το όνομα Soula Glamorous.

Οι περισσότεροι από αυτούς, υποστήριξαν ότι ίσως να πρόκειται για το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ. Τέλος, αναφέρθηκε ακόμη, ότι Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη  γυρίσαν μαζί, μπαίνοντας στο ίδιο αμάξι για να φύγουν από το κλαμπ και γύρισαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ!

Υπενθυμίζεται, ότι το μοντέλο που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, είχε μάλιστα χρόνια σχέση με τον μετρ και κολλητό φίλο του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνου Κυριάκου.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί