Νουρ Αλφάλα: Ποια είναι η 28χρονη νέα σύντροφος του Αλ Πατσίνο ο οποίος έχει πατήσει τα 81

by Τόνια Τζαφέρη

Νουρ Αλφάλα: Δεν έχει κρύψει την προτίμηση της σε μεγαλύτερους άντρες

Εκείνος είναι μεγαλύτερος και από τον πατέρα της δηλώνουν πολλοί από το κοντινό περιβάλλον του νέου ζευγαριού που έχει προκαλέσει αίσθηση στο Χόλιγουντ.

Νουρ Αλφάλα: Ποια είναι η 28χρονη νέα σύντροφος του Αλ Πατσίνο ο οποίος έχει πατήσει τα 81

Μόλις 28 ετών είναι η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο (Al Pacino). Πρόκειται τη Νουρ Αλφάλα (Noor Alfallah), με την οποία ο διάσημος ηθοποιός βγαίνει εδώ και κάποιο καιρό, σύμφωνα με το Page Six.

Τους Πατσίνο και Αλφάλα, η οποία προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια από το Κουβέιτ και τις ΗΠΑ, κατέγραψε μαζί ο φωτογραφικός φακός αυτή την εβδομάδα να δειπνούν με παρέα μετά από μια έκθεση ζωγραφικής του Julian Schnabel.

Η σχέση της Νουρ Αλφάλα με τον 78χρονο Μικ Τζάγκερ

Η Αλφάλα μάλιστα είχε σχέση στο παρελθόν και με τον 78χρονο Μικ Τζάγκερ, αλλά και με τον 60χρονο δισεκατομμυριούχο επενδυτή και φιλάνθρωπο Nicolas Berggruen, ενώ την έχουν εντοπίσει στο Λος Άντζελες και με τον 91χρονο Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος επέμενε πως πρόκειται για μια οικογενειακή φίλη.

Νουρ Αλφάλα: Ποια είναι η 28χρονη νέα σύντροφος του Αλ Πατσίνο ο οποίος έχει πατήσει τα 81

«Ο Πατσίνο και η Νουρ άρχισαν αν βγαίνουν στη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη βγαίνει κυρίως με πολύ πλούσιους μεγαλύτερους άντρες. Ήταν με τον Μικ Τζάγκερ για λίγο και μετά έβγαινε με τον Nicholas Berggruen», είπε μια πηγή στο Page Six.

Η Νουρ «κινείται με την παρέα των πλουσίων και προέρχεται από μια οικογένεια με λεφτά».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε πως την έχουν εντοπίσει με τον Αλ εδώ και κάποιο καιρό και τα πηγαίνουν πολύ καλά. «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι εκείνος είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της».

Εκπρόσωπος του Αλ Πατσίνο δεν σχολίασε τις πληροφορίες και η Αλφάλα δεν απάντησε στα μηνύματα του Page Six.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν