«Ντροπή σας. Δεν μπορείς να παίζεις με την ζωή του άλλου»: Έξαλλη η Χριστίνα Παππά με τα νέα μέτρα στη Μύκονο

Χριστίνα Παππά: Ξεσπά για τους περιορισμούς και τα νέα μέτρα στη Μύκονο

Χριστίνα Παππά: Μετά την έκρηξη κρουσμάτων στο νησί των ανέμων, τα περιοριστικά μέτρα επέστρεψαν. Εκπλήσσοντας δυσάρεστα τόσο τους κατοίκους, τουρίστες και επιχειρηματίες του νησιού, όσο και όλη την χώρα. Δυστυχώς όσοι επέστρεφαν θετικοί από το νησί, ήταν πολλοί. Με αποτέλεσμα να διασπείρουν τον ιό, στις περιοχές που επέστρεφαν.

Με τα πάρτι και τον συνωστισμό, να είναι φαινόμενα όλης της ημέρας, συν τις αφίξεις από κάθε γωνιά της γης… δεν είναι και δύσκολο τα κρούσματα να αυξηθούν έως και 300% σε λίγες εβδομάδες.

Όλα αυτά, οδήγησαν εν τέλει σε lockdown προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα. Όπως χαρακτηριστικά είπαν κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι.

Μετά την ανακοίνωση όμως των νέων μέτρων ήρθαν και οι αντιδράσεις, τις οποίες κατανοούμαι και συμμεριζόμαστε. Από τον Αντώνη Ρέμο, σειρά είχε η Χριστίνα Παππά.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας Χριστίνα Παππά, που δραστηριοποιείται στη Μύκονο, μόλις έμαθε τα νέα μέτρα για το νησί των Ανέμων δημοσίευσε ένα βίντεο που περνάει τους ειδικούς από… κόσκινο!

«Μόλις πληροφορήθηκα για τα μέτρα και έχω γίνει έξαλλη. Πρέπει να πω πως όλοι σεβόμαστε το γεγονός ότι είναι μια πανδημία, δικοί μου άνθρωποι έχουν περάσει από την κόλαση του κοροναϊού και είναι πάρα πολύ δύσκολο, όμως από εκεί και πέρα δεν μπορείς να παίζεις με τις ζωές, τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά του άλλου. Εσείς καλά μιλάτε εκ του ασφαλούς από τις θεσούλες που βρίσκεστε και καλό θα ήταν να παίρνατε άλλα μέτρα. Τα ρίχνω όλα στους λοιμωξιολόγους. Εγώ σήμερα πως θα πληρώσω το προσωπικό μου; Δεν ξέρω τι πρέπει να πω. Είναι ντροπή σας», είπε ενοχλημένη η Χριστίνα Παππά.

Το βίντεο της Χριστίνας Παππά κατά των νέων μέτρων

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης