Νύφη «έπιασε» την πεθερά της να κάνει το απίστευτο στο γαμπρό την ημέρα του γάμου τους

Δεν πίστευε στα μάτια της μια γυναίκα όταν την ημέρα του γάμου τους, «συνέλαβε» μέσα στην τουαλέτα την πεθερά της να θηλάζει τον γαμπρό.
Σοκαρισμένη έμεινε μια μέλλουσα νύφη, η οποία την ημέρα του γάμου της «έπιασε» μέσα στην τουαλέτα την πεθερά της να θηλάζει τον γαμπρό.

Η διοργανώτρια γάμων Georgie Mitchell μίλησε στο podcast «Unfiltered Bride» και σύμφωνα με τη Mirror εξιστόρησε την ιστορία που αφηγήθηκε η συνεργάτιδα του Jenny.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός γάμου, η μέλλουσα νύφη ζήτησε βοήθεια από τη γυναίκα να πάνε μαζί στην τουαλέτα, επειδή υποπτευόταν το άλλο της μισό.

«Νόμιζε ότι την απατούσε ή πως έπαιρνε ναρκωτικά, οπότε πήγε στην τουαλέτα να μάθε την αλήθεια», είπε η Georgie.

Όμως, όταν άνοιξαν την πόρτα αντίκρισαν την πεθερά να έχει κατεβάσει το φόρεμα της και τον γαμπρό να θηλάζει γάλα από το στήθος, σαν να ήταν μωρό.

«Φρίκαρε με την εικόνα και η νύφη αηδίασε, έφτασε ένα βήμα πριν κάνει εμετό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τελικά, ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά, ενώ είναι άγνωστη η συνέχεια του ζευγαριού ή αν ο άνδρας συνεχίζει να θηλάζει από τη μητέρα του.

@the.unfiltered.bride What would you do? #weddingdrama #weddinggoss #weddingpodcast #podcast #bridepodcast #weddinghorrors #weddingfyp #groomproblems #bridedrama ♬ original sound – the.unfiltered.bride

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες αρετουσάριστες φώτο της με ολόσωμο μαύρο μαγιό μας άφησαν άφωνους

Αυτή είναι η Αγία Προστάτιδα Των Καταθλιπτικών Γιορτάζει σήμερα 25 Ιουλίου

«Κλαίει» όλη η Ελλάδα: Πέθανε ο πασίγνωστος και αγαπημένος Έλληνας σκηνοθέτης