Νύφη το Πάσχα και δύο μηνών έγκυος: Το πρωτοσέλιδο-βόμβα για τη Ζέτα Μακρυπούλια

by Αντώνης Βαλμάς

Ζέτα Μακρυπούλια: Το εξώφυλλο που μιλά για εγκυμοσύνη και γάμο

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, εκτός από τα επαγγελματικά της, φαίνεται να εχει βρει την ευτυχία και στα προσωπικά της. Φήμες μάλιστα την θέλουν έγκυο δύο μηνών, ενώ υπάρχει και ένα πρωτοσέλιδο περιοδικού που το επιβεβαιώνει.

Η παρουσιάστρια «σαρώνει» στα νούμερα τηλεθέασης με το Ρουκ Ζουκ, ενώ όσον αφορά στην προσωπική της ζωή κρατά κλειστά τα χαρτιά της, μετά τον χωρισμό από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για την προσωπική της ζωή, ωστόσο καμία από αυτές δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Νύφη το Πάσχα και δύο μηνών έγκυος: Το πρωτοσέλιδο-βόμβα για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Έγκυος δύο μηνών η Ζέτα Μακρυπούλια, γράφει πρωτοσέλιδο περιοδικού

Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει περιοδικό να… περάσει στο επόμενο επίπεδο και να κάνει λόγο για εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, η Μακρυπούλια βρίσκεται σε εγκυμοσύνη δύο μηνών, κάτι που επισπεύδει το γάμο τους για το Πάσχα, με τα νέα να ανακοινώνονται σύντομα από την πλευρά της.

Μένει να φανεί, αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο, με την καλλιτέχνιδα πάντως να έχει δει πολλά αντίστοιχα δημοσιεύματα να βγαίνουν στο φως.

Νύφη το Πάσχα και δύο μηνών έγκυος: Το πρωτοσέλιδο-βόμβα για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η φημολοφούμενη εγκυμοσύνη της Ζέτας Μακρυπούλια

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι το πρωτοσέλιδο αυτό έρχεται λίγες μέρες μετά τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έκανε λόγο μια εγκυμοσύνη που θα «ταράξει τα νερά» της ελληνικής showbiz.

Αναλυτικότερα, η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τη δήλωση του Πέτρου Κουσουλού, ότι ενημερώθηκε για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποκάλυψε ότι και η ίδια γνωρίζει για μια μη αναμενόμενη εγκυμοσύνη.

«Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μακάρι να είναι αληθινές οι φήμες και να κρατήσει σε λίγο καιρό το πρώτο της παιδάκι στην αγκαλιά της. Αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί με προηγούμενες σχέσεις της. Της ευχόμαστε αυτή τη φορά όλα να πάνε καλά.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo