Ο Acun πυροδοτεί τη “βόμβα”: Ο πιο αγαπητός παίκτης του Survivor 1 επιστρέφει στο παιχνίδι

Survivor: Νέες εξελίξεις αναμένονται στο ριάλιτι επιβίωσης

Είναι γνωστό πως ο Ατζούν δεν “κάθεται σε ησυχία” και συνέχεια προσπαθεί να φέρνει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι προκειμένου να κρατά σε εγρήγορση το τηλεοπτικό κοινό, που φανατικά παρακολουθεί το παιχνίδι.

Ετοιμάζεται λοιπόν να αλλάξει τα δεδομένα ο Acun στο Survivor καθώς νέος υπερπαίχτης μπαίνει στο παιχνίδι με την πλευρά των μαχητών.

Θα μπορέσει να αναστήσει το παιχνίδι.

O Acun Ilicali γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο για να ανεβάζει την τηλεθέαση μέσα από τις αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, ανανεώνοντάς το με πρόσωπα που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, κάποιες μάλιστα φορές από το ίδιο το κοινό του ριάλιτι αφού είχαν αγωνιστεί σε αυτό στο παρελθόν.

Ποιες είναι οι νέες αλλαγές που ετοιμάζονται για το Survivor

Τις τελευταίες ημέρες μία τέτοια υπόθεση έχει ξεκινήσει, ύστερα από την αινιγματική ανάρτηση του πρώην παίκτη του Survivor, Mάριου Πρίαμου.

Ο γνωστός ως και «τρελός Κύπριος», όπως άρεσε στον Σάκη Τανιμανίδη να τον αποκαλεί, ήταν ο Κύπριος παίκτης των Μαχητών του πρώτου Survivor που έφτασε ως τον τελικό χάνοντας την πρώτη θέση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Μάριος Πρίαμος είχε ξεχωρίσει από τις δυνατότητές του στα αγωνίσματα, στα οποία αρκετές φορές κατάφερνε να κερδίζει τον «Ντάνο» όταν ο δεύτερος μετακόμισε στην ομάδα των Διάσημων.

Η επιστροφή του στο ριάλιτι, έστω και για ένα μόνο επεισόδιο όπως φημολογείται, θα εκτίνασσε την τηλεθέαση καθώς ο Κύπριος ήταν πάντα ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Related posts

Σούσουρο σήμερα με τη φωτογραφία της Eλένης Μεναγάκη με φούξıα μαγıό και κορμί «λαμπάδα»

Φέρνει την πρωτιά, κεpδίζει την Eurovision: Αuτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι, τρέμουν οι αντίπαλοί της

Τύχη, ευημερία και πολλά χρήματα: 4 Ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο τους επόμενους 8 μήνες