Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Διονύση Παπαγιαννόπουλου: Η γυναίκα του φίλου του που δεν ξεπέρασε ποτέ

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Διονύση Παπαγιαννόπουλου: Η γυναίκα του φίλου του που δεν ξεπέρασε ποτέ

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Η αληθινή ιστορία πίσω από τον ανεκπλήρωτο έρωτα

Ανεκπλήρωτος έρωτας : Μπορεί να μην ήταν όμορφος σαν άντρας. Όμως, ο Παπαγιαννόπουλος ήταν γοητευτικός. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως είχε πάρα πολλές κατακτήσεις. Η διαδρομή του ήταν γεμάτη από κατακτήσεις, καθώς είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να προσεγγίζει τις γυναίκες.

Εκείνος, βέβαια, συνήθιζε να κάνει πλάκα όταν κάποιοι τον ρωτούσαν γιατί δεν παντρεύεται, απαντώντας πως καμία δεν αντέχει το ροχαλητό του, αλλά φαίνεται πως απλά του ήταν αδιανόητη η ιδέα πως θα έπρεπε να μαζευτεί, να νοικοκυρευτεί και να δέσει «άγκυρα» στο πλάι μιας και μόνης γυναίκας.

Άλλωστε, ένα φιλί από ένα κορίτσι μάλλον ήταν η αιτία για την οποία ο Παπαγιαννόπουλος έγινε ηθοποιός, αλλά και… γυναικάς! Στο σχολείο ακόμα, συνήθιζε να στήνει για τους συμμαθητές του παραστάσεις και σε μία από τις πρώτες… δουλειές του, μια μικρή κοπέλα με την οποία ήταν τσιμπημένος, τον αντάμειψε φιλώντας τον. Ο μικρός –τότε- Διονύσης ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που είπε «αν είναι να με φιλάει, θα παίζω θέατρο κάθε μέρα»! Και κάπως έτσι οι δυο του αγάπες συνδυάστηκαν για πάντα.

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Διονύση Παπαγιαννόπουλου: Η γυναίκα του φίλου του που δεν ξεπέρασε ποτέ

Οι περιπέτειες του έρωτα του Διονύση Παπαγιαννόπουλου

Οι ερωτικές περιπέτειες του Παπαγιαννόπουλου ήταν τόσο εντός όσο και εκτός χώρου. Και για τις φορές που οι δύο κόσμοι συναντιόνταν, έσπευδε να προστατέψει όσο μπορούσε τις συνοδούς του. Κι επειδή καθώς μεγάλωνε, προτιμούσε νεαρότερες συντρόφους, συχνά στις συστάσεις τις αποκαλούσε «ανιψιές» του.

Κάποιες φορές καμιά από αυτές ίσως να έπαιζε και κανένα ρολάκι σε δική του ταινία, προκαλώντας το ανάλογο κους-κους, σε γενικές γραμμές, όμως, ο ηθοποιός δεν έβγαζε τα προσωπικά του στην φόρα. Άλλωστε μιλάμε για μια άλλη, εντελώς διαφορετική εποχή, που ακόμη και αυτοί που σήμερα αποκαλούνται «σελέμπριτις» ήθελαν να προστατεύουν την ιδιωτικότητά τους και να αποφεύγουν κάθε λογής «σκανδαλάκια», που ενδεχομένως θα μπορούσαν να εκθέσουν ή να πληγώσουν.

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Διονύση Παπαγιαννόπουλου: Η γυναίκα του φίλου του που δεν ξεπέρασε ποτέ

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος και Άννα Καλουτά: Ο ανεκπλήρωτος έρωτας

Υπήρχε μία γυναίκα την οποία ο Παπαγιαννόπουλος δεν μπόρεσε να κάνει δική του. Κι όπως συχνά συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, δυσκολεύτηκε αφάνταστα να ξεπεράσει την απόρριψή της.

Ήταν η Άννα Καλουτά. Η «βασίλισσα της επιθεώρησης» και παράλληλα μια γυναίκα που όσο κι αν προσπαθούσε ο Παπαγιαννόπουλος (ή οποιοσδήποτε άλλος εκείνη την εποχή) δεν θα μπορούσε να την έχει. Εκείνη είχε μάτια μόνο για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, με τον οποίο είχαν αναπτύξει μια θυελλώδη σχέση, για την οποία οι κακές γλώσσες τότε υποστήριζαν ότι ο αγαπημένος, γοητευτικός ηθοποιός χάλασε τον γάμο του.

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος την ήθελε πολύ, αλλά θα ήταν αδύνατο να μπει ανάμεσά τους. Κυρίως επειδή σεβόταν και εκτιμούσε τον συνάδελφό του, αλλά και εξαιτίας της ίδιας της φύσης της σχέσης μεταξύ Κωνσταντάρα-Καλουτά, που όπως έμαθε, ήταν από εκείνους τους σφοδρούς έρωτες που συχνά περιγράφονταν στις ταινίες τους.

Πάντως –και παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να παρηγορηθεί στην αγκαλιά οποιασδήποτε άλλης- ο Παπαγιαννόπουλος δεν διαχειρίστηκε καλά την απόρριψη. Σύμφωνα με μαρτυρίες της εποχής, πληγώθηκε σε τέτοιο βαθμό ώστε για ένα σημαντικό διάστημα να κλειστεί στον εαυτό του και να φλερτάρει με την μελαγχολία.

Βέβαια, για έναν άντρα σαν κι αυτόν, ήταν μάλλον αναμενόμενη και η διαδικασία… ανάνηψης. Κατάφερε, δηλαδή, να ξεπεράσει την Καλουτά, τον μεγάλο ανεκπλήρωτο έρωτα της ζωής του και να επιστρέψει στις… ανιψιές του!

Προτεινόμενα