Ο Άγγελος Μπράτης μας συστήνει για πρώτη φορά τον έρωτα του – Οι τρυφερές φωτογραφίες του σχεδιαστή με τον σύντροφο του

Άγγελος Μπράτης: Παρακινεί τους ακόλουθους του να χαρούν τον έρωτα

Ο γνωστός σχεδιαστής αναρτά για πρώτη φορά εικόνες με τον αγαπημένο του και ομολογουμένως το κοινό στο instagram, ενθουσιάστηκε τόσο για το περιεχόμενο όσο και για το νέο πρότζεκτ του Άγγελου Μπράτη.

Την πρώτη του κοινή εμφάνιση μαζί με τον σύντροφό του μπροστά στην κάμερα θα πραγματοποιήσει σύντομα ο Άγγελος Μπράτης.

Ο πετυχημένος σχεδιαστής ταξίδεψε στο Ιόνιο για τα γυρίσματα του Life is a Beach. Ανάμεσα στην παρέα βρέθηκε και ο Σαράντος Γεωργίου, σύντροφος του Άγγελου Μπράτη. Ο Άγγελος Μπράτης, έχει επιλέξει να απασχολεί με τη δουλειά και τα επόμενα επαγγελματικά βήματα, που ετοιμάζει κάθε χρόνο, είτε στη τηλεόραση είτε με τα ρούχα, που ράβει.

Περισσότερα για το νέο πρότζεκτ του Αγγέλου Μπράτη

Όσα θα δούμε το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 13: 40 στο Star

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Γιώργος Λέντζας, Παύλος Χάππιλος, Άγγελος Μπράτης, Βασιλική Ρούσου, Αντώνης Τσαπατάκης, λένε δυνατό «ναι» στην πρόσκληση του Χάρη Κιαγιαδάκη και το Life is a beach Mission Ionio γίνεται πραγματικότητα.

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης ξεκινά για ένα ταξίδι ενός μήνα με φίλους, όπου η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, η μαγεία της περιπλάνησης και η έκπληξη του απρόοπτου δημιουργούν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, όπως τη ζει αληθινά μια παρέα, με πάθος και ζεστασιά!

Ο Άγγελος Μπράτης ταράζει τα νερά στην Ιθάκη. Αν και οι «φονικές» μέδουσες έχουν ξεκινήσει τις απειλητικές εμφανίσεις τους στις ελληνικές ακτές, η παρέα δεν κάνει πίσω και ζει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Το αίσθημα επιβράδυνσης και ηρεμίας, που σου δημιουργεί το νησί, συγχρονίζεται με απελευθερωτικές βουτιές και απρόσμενα πάρτι!

Related posts

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει στην παραλία

Έκοψε τα μαλλιά της σαν Γαλλίδα και άλλαξε πρόσωπο: Όλη η Αθήνα κοιτούσε το κούρεμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος