Ο Αντίνοος Αλμπάνης συγκινεί: «Τελείωσα τις χημειοθεραπείες, δεν κάνω συχνά εξετάσεις, νιώθω επιτέλους άνθρωπος»

by Εύα Ζαχαριάδη

Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκλονιστική συνέντευξη του ηθοποιού

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μίλησε για τον ρόλο του στο Maestro, την ψυχανάληση και την μάχη με τον καρκίνο.

«Στην αρχή κάνεις λίγο τον διστακτικό στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για να μη φανείς εύκολος, αλλά είναι ψέμα, γιατί αν σε κάποιον έχω εμπιστοσύνη είναι στον Χριστόφορο. Το Maestro είναι μία μεγάλη παράγωγη με υψηλό budget για τα ελληνικά δεδομένα και αυτό σου δίνει την πολυτέλεια να δουλεύεις σαν άνθρωπος».

Στη συνέχεια ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στις διάφορες δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει σε γυρίσματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του: «Μου έχει τύχει να κάνω γυρίσματα με τεχνητή βροχή, έξω να έχει -10 βαθμούς και η βροχή που έπεφτε πάνω μου ήταν σαν κρύσταλλος. Μου έχει τύχει να φορέσω μουχλιασμένα ρούχα επειδή κάποιος δεν φρόντισε να τα πάει στο καθαριστήριο!».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης περιέγραψε τον χαρακτήρα που υποδύεται ως τον πιο ήσυχο ήρωα, ο οποίος όμως – για κακή του τύχη, όπως είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός – ξέρει τα πάντα για όλους στο νησί, μυστικά και ίντριγκες των κατοίκων.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης, ο οποίος είναι και ο γιατρός του νησιού, έχει πρόβλημα υγείας και επικοινωνεί μόνο με το σκυλί του.

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο χαρακτήρας του Μιχάλη στο «Maestrο»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης συγκινεί: «Τελείωσα τις χημειοθεραπείες, δεν κάνω συχνά εξετάσεις, νιώθω επιτέλους άνθρωπος»

«Επειδή ο Μιχάλης έχει ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, κυρίως βλέπουμε τις πιο σκοτεινές του πλευρές. Οι φωτεινές πλευρές του Μιχάλη είναι όταν συναναστρέφεται τη Σοφία, ένα μεγάλο έρωτα που έχει στο νησί, ένα απωθημένο, γιατί αγάπησε το λάθος άνθρωπο».

«Πράγματι υπάρχουν πολλά κοινά ανάμεσα στον Αντίνοο και τον Μιχάλη της σειράς. Στην καθημερινότητά μου με ενοχλεί που οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον καθόλου υπομονή, έχουν πολλά νευρά και θυμό… Προσπαθώ να μην θυμώνω, πληρώνω κάθε εβδομάδα τον ψυχίατρο μου για να μη θυμώνω. Κάνω ψυχανάλυση εδώ και 3-4 χρόνια».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις σχέσεις του, τονίζοντας πως το χειρότερο πράγμα που είχε κάνει ήταν να φύγει διακοπές αντί να λύσει το σοβαρό πρόβλημα που είχε προκύψει.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης συγκινεί: «Τελείωσα τις χημειοθεραπείες, δεν κάνω συχνά εξετάσεις, νιώθω επιτέλους άνθρωπος»

Αντίνοος Αλμπάνης: Η διάγνωση και η ψυχανάλυση

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ξεκίνησε τη ψυχανάλυση όταν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και τον βοηθάει να βλέπει πολύ πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις.

«Η περίοδος επιτήρησης για το λέμφωμα κρατάει περίπου μία πενταετία και έχουν ήδη περάσει τέσσερα χρόνια. Κάθε φορά που θα πάω για τις αξονικές και τις εξετάσεις μου δεν νιώθω ότι πρόκειται για μία όμορφη και ευχάριστη μέρα, ειδικά μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Τώρα που οι εξετάσεις μου είναι ανά εξάμηνο, νιώθω λίγο πιο άνθρωπος».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση του που έχει με το σώμα του και το γυμνό.

«Πίσω από τις αναρτήσεις με το γυμνό μου σώμα στο Instagram υπάρχει μία αγάπη, μία αποδοχή, μία εξοικείωση με αυτό που είμαι. Οι προπονήσεις που κάνω δεν είναι μονό για λογούς ματαιοδοξίας, αλλά για να είμαι συνεπής στην απαιτητική δουλεία που κάνω. Δεν είναι αυτοσκοπός να βγάλω μία φωτογραφία χωρίς μπλούζα. Πάντα κάποιος άλλος με φωτογραφίζει, βλέπω τη φωτογραφία και λέω ας τη βάλω».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχτηκε πως για πολλά χρόνια υπήρξε συνεσταλμένος και κουμπωμένος, κάτι που πλέον έχει αποβάλει. Ακόμη, δήλωσε πως έχει κληρονομήσει από τη μαμά του την ψυχραιμία, αλλά όταν ο ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο την είδε να λυγίζει.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παίζει στην παράσταση «Κάποιος να με προσέχει», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου στο θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος για την πλοκή του έργου, «αφορά τρεις Αγγλοσάξονες, ομήρους της χεζμπολα στο Λίβανο, οι οποίοι προσπαθούν να ανακαλύψουν τι σημαίνει ανδρισμός και αρρενωπότητα».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo