Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε μια κατάθεση ψυχής: «Της είπα να πάμε ταξίδι αλλά είπε ότι θα είναι με τον κολλητό της, τελικά ήταν με τον άλλον»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η εξομολόγηση για την ιστορία απιστίας που έζησε

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από μια σπάνια εξομολόγηση, άνοιξε τη καρδιά του και αποκάλυψε πως τα χειρότερα Χριστούγεννα που έχει περάσει ήταν όταν βρισκόταν στη Πράγα και έμαθε πως η σύντροφος του ήταν με άλλον στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογήθηκε πως «φέτος θα είμαι μόνος στις γιορτές. Ισχύει πως μια σχέση με είχε χωρίσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έχω κι άλλες θλιβερές στιγμές της ζωής μου που μπορώ να σας απαριθμήσω. Η συγκεκριμένη συνέβη στο διάλειμμα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Πέρασα μία εβδομάδα με τις πιτζάμες στο κρεβάτι. Είχα την πρόσκληση για να πάμε στην Πράγα μαζί με φίλους και τις κοπέλες τους, η κοπέλα μου όμως δεν ήθελε να έρθει και ήθελε να πάει με τον κολλητό της στη Θεσσαλονίκη.

Εγώ πήγα με τους φίλους μου και έλαβα ένα τηλέφωνο ότι στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν με τον κολλητό της. Και εγώ ήμουν στην Πράγα εγκλωβισμένος, δεν χάρηκα ποτέ μια από τις πιο όμορφες πόλεις, ήμουν σκυφτός σε ένα τραπέζι ξύλινο – δεν θα το ξεχάσω ποτέ – και περίμενα πως και πως να επιστρέψω».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εν τω μεταξύ μιλούσαμε, “εδώ είμαι με τον κολλητό μου” μού έλεγε, “έχω άλλη πληροφόρηση” έλεγα εγώ αλλά σε κάθε περίπτωση γύρισα πίσω και πήραν τα πράγματα τον δρόμο τους».

Η δήλωση του Δημήτρη Ουγγαρέζουν για την Ελένη Μενεγάκη

Για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, απάντησε: «Οι σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη είναι αυτές που βλέπετε. Όλα καλά. Τελείωσαν αυτά, τα είπαμε, τα ξαναείπαμε. Δεν το σχολίασα ποτέ και ούτε τώρα θα το κάνω. Κοιτάζω πάντα το φέτος και είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο».

Εμείς να του ευχηθούμε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι καλύτερα και να βρει τον άνθρωπο της ζωής του τη νέα χρονιά.

Related posts

Πασίγνωστη Ελληνίδα ποζάρει στα 50 της με λεοπάρ μαγιό στη Σαντορίνη με κορμί καλύτερο και από 20χρονες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει στην παραλία

Έκοψε τα μαλλιά της σαν Γαλλίδα και άλλαξε πρόσωπο: Όλη η Αθήνα κοιτούσε το κούρεμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου