Ο εναλλακτικός τρόπος διακοπών της Ευγενίας Σαμαρά αποκάλυψε και τις τέλειες αναλογίες της

Ευγενία Σαμαρά: Που πήγε για διακοπές

«Επιστροφή στις ρίζες του παραδείσου. Στη γη των μεγάλων θεών», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά για τις διακοπές της στην Σαμοθράκη. Η εκδρομή της «Στέλλας» από τον «Σασμό» στη Σαμοθράκη σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, αποκάλυψε εκτός από το καλογυμνασμένο σώμα της και την θεωρία της για το τι σημαίνουν ψυχικά και συναισθηματικά για εκείνη, αυτές οι διακοπές.

Κάθαρσις στα νερά του καταρράκτη

Η Στέλλα του Σασμού και ταλαντούχα ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, επέλεξε ένα σπάνιο φυσικό τοπίο για τις διακοπές της, τις Βάθρες της Σαμοθράκης με τις υπέροχες φυσικές πισίνες που δημιουργούν τα νερά του καταρράκτη. Αποτελεί μία αξέχαστη εμπειρία δίπλα στην φύση – και μάλιστα σε ένα νησί -, γιατί περιβάλλεται από παρθένα φύση, κατάλληλη για περιπέτειες. Ανάμεσα στις φυσικές πηγές βρίσκεται και το φαράγγι του Φονιά, το οποίο επίσης επισκέφτηκε η Ευγενία και αυτό δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Γιατί χρειάζεται ανάβαση σε υψόμετρο 1.200 μέτρων. Συνήθως η θερμοκρασία σε αυτά τα…βουνίσια νερά είναι αρκετά χαμηλή, αλλά εκείνη το τόλμησε και κολύμπησε και έτσι μας αποκάλυψε τις τέλειες αναλογίες της.

Μας αποκάλυψε όμως και το τι σημαίνει αυτό το ταξίδι για εκείνη. Κάθαρσις ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε, καθώς σε ένα τέτοιο φυσικό τοπίο, εξαγνίζονται τα πάντα: «July 18 – Κάθαρσις. Επιστροφή στις ρίζες του παραδείσου. Στη γη των μεγάλων θεών».

Η Ευγενία δεν χρησιμοποιεί ποτέ τυχαία εκφράσεις, αν δεν τις εννοεί, ακόμη και για να συμπληρώσουν μία λεζάντα σε μία τόσο ωραία φωτογραφία. Η δική της στάση ζωής είναι πολύ συγκεκριμένη, όπως και τα θέλω της σε αυτή την φάση της ζωής της, στην δεκαετία των 30. «Νομίζω ότι αυτή η δεκαετία είναι η καλύτερη για έναν άνθρωπο, γιατί έχει βρει τον εαυτό του, έχει κατασταλάξει στους ορισμούς των ανθρώπων του μέσα του. Εγώ νιώθω ότι ωριμάζω, βρίσκω ποια είμαι. Έχω πάψει να ασχολούμαι με χαζομάρες που με απασχολούσαν πιο μικρή. Ακόμα και στη δουλειά μου έχω αποκτήσει μια εμπειρία, έχω απομακρύνει την παιδική λογική, εκεί που πρέπει», έχει πει σε μία πρόσφατη συνέντευξή της.

Related posts

Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι: Χώρισαν η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης

Κατάθεση ψυχής από την Ευγενία Σαμαρά: «Περνάω μία περίοδο που δεν είμαι καλά, που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη»

Η Αντζελίνα Τζολί της Ελλάδας: Η μεταμφίεση της Ευγενίας Σαμαρά που ενθουσίασε τους φανς

Βάζει φωτιά στο Instagram: Η Ευγενία Σαμαρά βάζει μπουγάδα με το μαγιό της και αναστατώνει

Η Στέλλα του “Σασμού” ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη: Η Ευγενία Σαμαρά ποζάρει με μπικίνι και προκαλεί χαλασμό

Σαν αρχαία Ελληνική θεότητα: Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με λευκό φόρεμα στη Σαμοθράκη

Πιο μαυρισμένη και γυμνασμένη από ποτέ: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Στέλλας από τον Σασμό με μαγιό και τέλειο σώμα

Πανέμορφη σε κάστρο της Γαλλίας: Η οσκαρική εμφάνιση της Ευγενίας Σαμαρά σε γάμο – Με ονειρική μαύρη τουαλέτα

Σούσουρο με την εμφάνιση της Ευγενίας Σαμαρά στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη