Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει ο Ανδρέας Φουστάνος από τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η διαφορά ηλικίας με τον πρώην σύζυγό της

Το 1999 όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβουν τη σχέση τους και άρχισαν να πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εξόδους. Μάλιστα η διάσημη τραγουδίστρια και ο πλαστικός χειρουργός είχαν πυκνώσει τις συναντήσεις τους εκείνη την περίοδο. Έβγαιναν, όμως, διακριτικά καθώς ήθελαν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας για να προφυλάξουν τη σχέση τους.

Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνο το ζευγάρι δεν τα κατάφερε και έτσι οδηγήθηκε στο διαζύγιο μετά από 8 χρόνια, δηλαδή το 2007. Σταθμός του γάμου τους ήταν ο ερχομός της κόρης τους Ανδριάννας τον Αύγουστο του 2000.

Η διαφορά ηλικίας της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Ανδρέα Φουστάνου

Σε συνέντευξή του πριν χρόνια ο Ανδρέας Φουστάνος είχε αποκαλύψει και τον λόγο που χώρισε με τη δημοφιλή τραγουδίστρια: «Έκλεισε ο κύκλος της σχέσης μας. Θες η συνήθεια; Θες η βαρεμάρα; Θες η καταπίεση ότι πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα τα ίδια πράγματα…;»

Οι δρόμοι του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού χώρισαν, ωστόσο ποτέ δεν έγινε ξεκάθαρα πόσα χρόνια διαφορά είχαν.

Σύμφωνα με τα βιογραφικά τους, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός είναι γεννημένος το 1951, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου το 1970! Ως εκ τούτου είχαν σχεδόν δύο δεκαετίες διαφορά!

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 11.500 εupώ πоζάρει έξω από το στούντιο

Έριξε αυλαία η Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε με 3 λέξεις τους τηλεθεατές του Mega

Να λέτε τα τούτα δυο τροπάρια της Παναγίας μας όταν μελαγχολείτε