Ο γιατρός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αποκαλύπτει: «Αυτό τον κρατούσε ζωντανό τόσο καιρό»

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει ο γιατρός του Ολυμπιονίκη

Μέσα από την ανάρτηση του στο Facebook, ο Ολυμπιονίκης ευχαριστεί τέσσερις γιατρούς που του χάρισαν ποιοτικό χρόνο για να περάσει μαζί με την αγαπημένη του κόρη. Ανάμεσα στους γιατρούς που ανέφερε και ο Κοσμάς Ηλιάδης.

Ο γιατρός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος κατάφερε, σε συνεργασία με ογκολόγους και καθηγητές ιατρικής, να κάνει πραγματικότητα την τελευταία επιθυμία του Ολυμπιονίκη, να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να τον θυμάται το παιδί του, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ειδικότερα, ο Κοσμάς Ηλιάδης είναι ένας από τους τέσσερις γιατρούς, που κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και να του δώσουν περισσότερο χρόνο δίπλα στην κόρη του και γι’ αυτό τον λόγο ο Ολυμπιονίκης τους ευχαρίστησε, μέσω ανάρτησής τους στο facebook, την οποία είχε ετοιμάσει για τη μέρα που θα “έφευγε” από τη ζωή.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ο γιατρός του μιλάει για τον αγώνα με τον καρκίνο

Ο θωρακοχειρουργός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρο, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Μας έδινε και εμάς κουράγιο. Το μεγάλο χρυσό το πήρε εδώ. Ήταν πραγματικός πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης. Σε όλες τις θεραπείες, ακόμα και στις πειραματικές, φαινόταν ότι ήθελε να παλέψει και έτσι κέρδισε δυο χρόνια ποιοτικά για να είναι δίπλα στην κόρη του που αγαπούσε τόσο», υπογράμμισε ο Κοσμάς Ηλιάδης.

Related posts

Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιάζει ο Επιτάφιος στον ναό των Αγίων Πάντων – Πάνω από 20 ώρες ο στολισμός του

Δημήτρης Κόκοτας: Συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας του

Δύσκολα τα πράγματα για Διδύμους και 3 ακόμη ζώδια: Ξαφνικές αναποδιές στον δρόμο τους