Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «ταράζει» τα νερά της Μάνης: Εισβάλλει απόψε στη «Γη της Ελιάς»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η επιστροφή στη τηλεόραση

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε στην «Γη της Ελιάς» την «εισβολή» του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο επιχειρηματίας και ηθοποιός κάνει την επιστροφή του στη τηλεόραση και πρόκειται να τον παρακολουθήσουμε στον ρόλο του Ορέστη.

Πρόκειται για ένα γυμναστή από το Περιστέρι, ο οποίος φτάνει στη Μάνη για διακοπές. Ωστόσο, η μοίρα για εκείνον έχει άλλα σχέδια, καθώς στη συνέχεια θα αποφασίσει να παρατείνει τη διαμονή του, με την παρουσία του όμως να ταράζει τα νερά της τοπικής κοινωνίας.

«Έχω περιέργεια και ενδιαφέρον να δω πως βγήκε. Αισθάνθηκα πολύ άνετα με τη «Γη της Ελιάς», γιατί με πολλά πρόσωπα συνεργαστήκαμε στο «Τατουάζ». Έχει πολλές ωραίες προσθήκες και πίσω από τις κάμερες, αλλά και το cast είναι πολύ ωραίο στη συνεργασία μας και με αγκάλιασαν. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι μαζί τους», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Ασπασία παίρνει τα ινία και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη και την κόρη της. Η Ειρήνη ξαφνιάζεται από τον δυναμισμό της μητέρας της και επιστρέφει στο σπίτι. Η Αντιγόνη ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα φύγει για την Αγγλία, καθώς αποφάσισε να ολοκληρώσει εκεί την ειδικότητά της. Η Αντωνία εγκαθίσταται στη Μάνη και αρχίζει να δουλεύει στο πλάι της Αλκμήνης. Το προσκλητήριο του γάμου του Κουράκου και της Ευτυχίας είναι έτοιμο, αλλά εκείνη ντρέπεται να το μοιράσει.

Οι καβγάδες ανάμεσα στην Ιουλία και τον Στάθη συνεχίζονται, καθώς εκείνη νιώθει παραμελημένη από τον φόρτο εργασίας του. Ο Αλέξης παγιδεύει με εκρηκτικό μηχανισμό το αυτοκίνητο του εισαγγελέα, Μιχάλη Οικονομέα, και πραγματοποιεί την απειλή του, τινάζοντάς το στον αέρα… Ο Ορέστης Αντωνιάδης (Γιώργος Αγγελόπουλος) φτάνει στη Μάνη και σύντομα θα ταράξει τα νερά της μικρής κοινωνίας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο απόψινο trailer

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;