Ο Ηλίας Ψινάκης αποκαλύπτει: Αυτή ήταν η αιτία που χώρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον Βλάσση Μπονάτσο

by Εύα Ζαχαριάδη

Ηλίας Ψινάκης: Αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε η Βουγιουκλάκη με τον Μπονάτσο

Ο Ηλίας Ψινάκης μέσα από την εκπομπή του, «Γηροκομείο», αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο.

Ο ίδιος ανέφερε πως όταν η ηθοποιός και ο παρουσιαστής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, εκείνος ήταν φίλος και των δύο και προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες, έβγαινε με τον καθένα ξεχωριστά εναλλάξ κάθε βράδυ.

Ο Ηλίας Ψινάκης αποκαλύπτει: Αυτή ήταν η αιτία που χώρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον Βλάσση Μπονάτσο

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη», είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Ηλίας Ψινάκης: Το παρασκήνιο από αυτόν τον μεγάλο χωρισμό

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις… Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα» πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 13ο λεπτό:

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν