Ο κακός χαμός στο Survivor All Star: Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Δάντη μετά την αποβολή της Ασημίνας και η “αποκαθήλωση” της Δαλάκα

Survivor All Star: Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, επιβεβαιώθηκε η μαρτυρία του Νίκου Μπάρτζη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Κατερίνα Δαλάκα. Οι δύο παίκτριες της ομάδας των κόκκινων παραβίασαν τους κανόνες και αποβλήθηκαν από το παιχνίδι.

Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Ύστερα από την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος , όπως είπε, είχε παρατηρήσει εδώ και καιρό ύποπτες κινήσεις, επιβεβαιώθηκε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα προμηθεύτηκαν λαθραία από κάποιον ντόπιο, κινητό η πρώτη και τσιγάρα η δεύτερη.

Οι ίδιες απουσίαζαν από το έκτακτο συμβούλιο που συγκάλεσε ο Γιώργος Λιανός και δεν μίλησαν για τον εαυτό τους, όμως στο Twitter δικάστηκαν ήδη και γίνεται λόγος για “αποκαθήλωση”, ειδικά για την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αφενός νοσηλεύτηκε για πνευμονία μέσα στον Ιανουάριο, αφετέρου μόλις έγινε λόγος για το κινητό της Ασημίνας στο Συμβούλιο αποχώρησε και εκείνη, αφήνοντας την συμπαίκτρια/συνένοχό της μόνη! Κρίμα!

Survivor All Star: Το Twitter για τα τσιγάρα της Δαλάκα

Σε κάθε περίπτωση, κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει και καταγράφεται ως πρωτόγνωρο. Περιμένοντας τις κοπέλες να επιστρέψουν στην Ελλάδα, είχαμε πριν από λίγο και την πρώτη αντίδραση του συντρόφου της Ασημίνας, Χρήστου Δάντη. Με ένα story του ο τραγουδιστής εξέφρασε τη στήριξή του στο κορίτσι του, δηλώνοντας πως μόνο εκείνη πιστεύει και πως την περιμένει.

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή