Ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με σχόλιο πιθανώς να πρόδωσε το φύλο του μωρού

Η Ιωάννα Τούνη για ακόμα μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο αλλά αυτή η φορά είναι μοναδική, καθώς πρόκειται αν γίνει μαμά για πρώτη φορά. Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση μετά την ανακοίνωσή της, η κολλητή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, έκανε μια υπέροχη δημοσίευση στην οποία έκλαιγαν και οι δυο, ήταν από την ημέρα που έμαθαν τα χαρμόσυνα.

Στην συγκεκριμένη δημοσίευση πέρα από το ότι έδινε τις ευχές της στο ζευγάρι, και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιτέλους σχολίασε γιατί από τότε που έγινε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός δεν είχε πει τίποτα, η ίδια η Δήμητρα μάλλον… αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Ιωάννα Τούνη: Πρόδωσε το φύλο του μωρού με ένα σχόλιο

Όπως είδατε και στην παραπάνω φωτογραφία η Δήμητρα κάτω από το σχόλιο της Ιωάννας άφησε πολύ συγκεκριμένα emoji, κάποια εκ των οποίων ήταν ένα μωράκι και το σύμβολο για το γυναικείο φύλο! Αν λάβουμε, λοιπόν, υπόψιν ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από social media και προσέχει πολύ τι γράφει και που… αυτά τα σύμβολα μόνο τυχαία δεν ήταν!

Κοριτσάκι λοιπόν; Με το καλό, ότι και να είναι καλότυχο κι ευτυχισμένο να είναι!

Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία που είχε προδώσει την εγκυμοσύνη ένα μήνα πριν

Συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram μαρτυρούσε… την εγκυμοσύνη της αλλά… λίγοι το είχαν πάρει χαμπάρι.

Η influencer είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στην οποία φορά ένα εφαρμοστό φόρεμα και διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Μάλιστα διαδικτυακή της φίλη είχε σχολιάσει πως είναι έγκυος.

Related posts

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού