«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση, κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου», Γιάννης Αντετοκούνμπο

Η συνέντευξη του σε κορυφαίο περιοδικού διεθνούς φήμης

Το περιοδικό GQ έχει ”φιλοξενήσει” τους κορυφαίους στον κόσμο,από ηθοποιούς, καλλιτέχνες και φυσικά αθλητές. Έχει φανατικό κοινό, ενώ τα εξώφυλλα του μέσα σε λίγα λεπτά γίνονται viral. Στο συγκεκριμένο περιοδικό, παραχώρησε την δική του συνέντευξη ο πρωταθλητής Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αναφέρθηκε τόσο στην δική του ζωή αλλά και στη Ναόμι Οσάκα μεστις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Γιαπωνέζα και του θύμισαν όσες έχει περάσει ο ίδιος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το περιοδικό GQ, ανέδειξε τον “Greek Freak” σε αθλητή της χρονιάς! Έναν τίτλο που πολλοί αστέρες προσπαθούν κάθε χρόνο να διεκδικήσουν.

Την Τρίτη λοιπόν κυκλοφόρησε το απόσπασμα με τον Giannis να μιλάει για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, η οποία μπορεί να μην βρίσκεται στο Μιλγουόκι.

Η αναφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε θέματα ψυχικής υγείας

Το Athletic δημοσίευσε μία νέα ατάκα του Greek Freak, ο οποίος αναφέρεται στην περίπτωση της Ναόμι Οσάκα και των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Αναφέρεται στην πίεση που της ασκείται, αλλά και εκείνη που αισθάνεται ο ίδιος, όχι μόνο για να παίξει καλά, αλλά και για να «κουβαλήσει» στους ώμους του την Ελλάδα. Όπως κάνει η Οσάκα με την Ιαπωνία.

«Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου. Όταν είσαι τόσο νέος και κάνεις κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης επειδή στο τέλος της ημέρας, δεν πρέπει μόνο να παίζεις καλά και να είσαι ο καλύτερος, έχεις και έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλάς στους γ@μ@μένους ώμους σου. Έχει την πατρίδα της, την Ιαπωνία που πρέπει να κουβαλάει στους ώμους της (σ.σ.: μιλώντας για τον Οσάκα). Ή την Ελλάδα, στη δική μου περίπτωση. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους πρέπει να φροντίσεις».

Related posts

Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμα του

Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε με την Καραβάτου

Έγραψε μόνο τρεις λέξεις: Αυτό είναι το απειλnτικό μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στον γιατρό του πατέρα του