Ο μεγάλος νικητής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” είναι μόλις 14 ετών: Η συγκίνηση και τα πρώτα λόγια του

“Ελλάδα έχεις ταλέντο”: Η στιγμή του μεγάλου τελικού

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ κατάφερε με το ταλέντο του να κατακτήσει ο μόλις 14 ετών Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος μάγεψε τόσο τους κριτές, όσο και τους τηλεθεατές με τα παραδοσιακά τραγούδια του.

Ο σημερινός τελικός του σόου ανέδειξε ως νικητή τον Κωνσταντίνο Τσαμαδό, ο οποίος, αν και μόλις 14 ετών, κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ.

Ο νικητής του Ελλάδα έχεις Ταλέντο προέκυψε από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και είχε την ευκαιρία να ψηφίσει μέσα από την ιστοσελίδα του ANT1.

Η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”

Μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης ανακοίνωσαν την λήξη της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι ο νικητής θα προκύψει από ένα top 3, το οποίο και θα προέκυπτε από εκείνους, που είχαν τις υψηλότερες ψήφους.

Ο νικητής, ανάμεσα στα 12 acts που είχαν περάσει στον τελικό ήταν:

  • Kings don’t care
  • Μαρηλένη και Αλέξανδρος
  • Κωνσταντίνος Τσαμαδός

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η Μαρηλένη και ο Αλέξανδρος κατέλαβαν την τρίτη θέση, με την μικρή Μαρηλένη μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο μεγάλος νικητής ήταν ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος και κατάφερε, τραγουδώντας παραδοσιακή μουσική να κλέψει ολοκληρωτικά τις καρδιές όλων.

Τα πρώτα λόγια του νικητή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι κριτές ξέσπασαν σε κλάματα, μιας και του άξιζε η νίκη και με το παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος, μετά τη νίκη του δήλωσε: “Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν το πιστεύω, νιώθω ευλογημένος. Σας ευχαριστώ όλους”. Ο πατέρας του μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε το κοινό που ψήφισαν το παιδί του και το έφτασαν στην κορυφή.

Related posts

Τα ξοδεύουν όλα για τους άλλους: Για αυτά τα 3 ζώδια, το χρήμα είναι ένα απλό χαρτί

Σούσουρο με τα λόγια της Βέφας Αλεξιάδου για Κασσελάκη και ομόφυλα ζευγάρια

Άσχημα νέα για Μαλέσκου και Μικρούτσικο, έμαθαν πριν λίγο τα δυσάρεστα, δεν το πιστεύουν