Ο νικητής του Fame Story τα άλλαξε όλα: Πώς είναι σήμερα ο Νότης Χριστοδούλου

Νότης Χριστοδούλου: Έκανε στροφή στην καριέρα του και ασχολείται με τη διακόσμηση

Ο Νότης Χριστοδούλου ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου Fame Story το 2001 και μάλιστα είχε βγάλει και τον πρώτο του δίσκο, όμως η επιθυμία του να γίνει τραγουδιστής, δεν έμεινε ζωντανή για πολύ καιρό.

Ο Νότης στη συνέχεια έκανε εκπομπή διακόσμησης και συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές με τελευταία το Δέστε Τους από όπου δεν αποχώρησε και με τα καλύτερα αισθήματα για τους συνεργάτες του.

Αφού έκανε, λοιπόν, την προσπάθεια του στην τηλεόραση έχει επιστρέψει στην παλιά του τέχνη, δηλαδή στο χώρο του design.

Ο ίδιος νιώθει πλέον πολύ χαρούμενος που ασχολείται με το interion design και δεν βρίσκεται στην τηλεόραση και φαίνεται ότι αυτό τον κάνει χαρούμενο.

Ο Νότης Χριστοδούλου, μιλώντας με τη Δέσποινα Καμπούρη, αναφέρθηκε στην αλλαγή που έφερε στη ζωή του η συμμετοχή του στο reality show του ΑΝΤ1 το μακρινό 2002, στο πέρασμά του από το τραγούδι αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει. Από σκηνογράφος έγινα τραγουδιστής. Δεν ήξερα τίποτα από τραγούδι, ήξερα όμως πως να λανσάρω τον Νότη», είπε μεταξύ άλλων ο Νότης Χριστοδούλου στη συνέντευξή του. Ο ίδιος απέδωσε τη νίκη του στην ανάγκη του για επιβεβαίωση, ενώ εξήγησε ότι στο τραγούδι άντεξε 1,5 χρόνο.

«Πρέπει να έκατσα στο τραγούδι 1,5 χρόνο. Δεν περνούσα καθόλου καλά και υπήρχαν πολλές αρνητικές κριτικές και για τις επιλογές μου και για τη φωνή μου. Δεν μου άρεσε. Μετά ασχολήθηκα με τον επάγγελμά μου, με το art and design και με τη σκηνογραφία», είπε ο Νότης Χριστοδούλου.

Ακόμα κι αν το πρώτο Fame Story προβλήθηκε το 2002, τον Νότη Χριστοδούλου τον αναγνωρίζουν ακόμα στον δρόμο όπως είπε. «Με αναγνωρίζουν ακόμα στον δρόμο, δεν ένιωθα άβολα, το απολαμβάνω. Με φόβιζε η αναγνωρισιμότητα στην αρχή. Πριν 3 χρόνια μπήκα στο μετρό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νότης Χριστοδούλου.

Αναφερόμενος στην εποχή που είχε μόλις κερδίσει το Fame Story κι είχε ξεκινήσει τις εμφανίσεις του ως τραγουδιστής εξήγησε πως «Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε “πόλεμο” από καλλιτέχνες. Πήγαμε με τον Αντώνη Βαρδή σε συναυλία στον Βόλο, ανεβήκαμε στην σκηνή και όλοι φώναζαν το όνομά μου. Ο Βαρδής ήταν υποστηρικτικός. Αλλά εγώ ο ίδιος ένιωθα ότι κάτι σε αυτό δεν είναι σωστό».

Δείτε τη εμφάνιση του Νότη Χριστοδούλου

Related posts

Χρήματα με το «τσουβάλι» για 3 ζώδια τον Μάιο: Οι τυχεροί του ζωδιακού για αυτόν τον μήνα

4 μήνες μετά τον θάνατό του: Μαθεύτηκε η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Καρρά, δυστυχώς δεν παλευόταν

Η Ελένη Ράντου αγκαλιά με τη μαμά της μάς θύμισε ποιο είναι το πιο σημαντικό τις ημέρες του Πάσχα